Barbie hiša
Rada bi kupila barbie hišo, takšno trinadstropno. Pi nas jih praktično nisem zasledila, nekaj sem jih našla v tujini, a so te hiše za pupe in me skrbi, da etaže same niso dovolj visoke, da bi se lahko uporabljale za barbike. Razmišljala sem tudi, da bi dala enemu mizarju načrt in bi mi jo naredil. Ampak bi vseeno raje kupila že narejeno.
A mi lahko prosim pomagate kje bi se dalo to kupiti, tudi v Avstrijo, Italijo, Hrvaško ne bi bilo problem skočiti! Ali pa če veste za kakšnega spretnega mizarja?
Tisočkrat hvala!
Andromea neprijavljena, kako pa ste jo naredili? A tako, da je odprta, ali se da zapreti? Mene je malo strah, da je sami ne bi izdelali dovolj kvalitetno. Predvem mislim na take fine zaključke pri oknih, stopnice, ograjica pri balkončku, skratka vse kar je tako fino oblikovanega….
Za vsakršen napotek vam bom zelo hvaležna!
katarinica*, v neckermanu sem že pogledala, pa to ni to….
Hvala vseeno za pomoč!
Bom poslikal ain poslala upam še danes. Spredaj je odprta, oz smo dali vrat iz pleksistekla gor.
Okna so brez polkna, lahko pa se dajejo zavesa gor. Ograjo smo naredili iz lesenih nabodal za žar, stopnice prav tako. Sicer jih sploh ni rabila, ker je spredaj odprta.
Mož jo je po lastnih zamislih naredil iz iverke, jaz sem jo potem prebarvala in tapete limala. Pohištvo sem kupila, ampak je je preveč. Če kaj rabite, rade volje prodam za majhno ceno.
Sedaj so finese na Hiši že malce polomljene zaradi dveh bratcov:(
Tudi jaz prosim za slikice. Moj email naslov: up.anje@email.si
Najlepše hvala! Je pa to zelo dobra ideja z nabodali!
V treh letih se marsikaj spremeni:) Sedaj jih najdeš tukaj http://www.otroskisvet.si
Čauu jas mam 14 let in pred 2 leti sm dobila barbie dream 3 story townhouse..Lahko pogledate na youtubu
ima 3 nadstropja,stala pa je 170 evrov..veem mal draga je bla
no in ker zbiram barbike,ter mam tudi barbie glam vacation house,,…se jo ne mislim znebit! tako jo bo ”podedovala” moj hčerka,če jo bom imela