Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barbra Jerman

Barbra Jerman

Punce, prebrala sem Sašin včerajšnji zapis na blogu in spomnila me je na Barbro Jerman.
Vem, da ni več pri Tedniku, Nisem pa vedela, da ima Lady čez. S kom je poročena, koliko otrok ima, kje živi?

gravž

pa kako vas ni sram

Predvidevam, da nista bili ne vem kakšni prijateljici, če niti njenega imena in priimka ni napisala pravilno 🙂

Barbra Jerman si je pred leti spremenila ime; iz Barbare v Barbro.
En lep dan vsem skupaj,.. pozitivne misli.

Pa tudi priimku je dodala še en n torej Jermann

Dodatek : spremenila je tudi priimek v Jermann. Mislim, da zaradi numerologije…..
Sicer pa, mislim, da ima dve hčerki. To je vse kar vem…..pa tudi ne rabim več vedet.

Silvijca, kako je pa tebi ime, pa kak priimek imaš, pa s kom si poročena, pa koliko otrok imaš, pa kje živiš, pa kolikokrat na teden seksaš?

A ne bi ti nam to malo napisala, da bi te me lahko takole anonimno temeljito obravnavale????

đizus, kak ste jo napadle.
jermanca je pač bila javna osebnost, v določeni meri je še zdaj.
a to, da preberete vse lady, lee, nove in podobno ste pa pozabile?

Jermannova je ločena, ima 2 hčerki in se rada posexa z mlajšim, poročenim, ki pričakuje drugega otroka.

tko, da ne bo mislila, da ona je pa nedotakljiva, v svoji reviji pa lahko objavlja čisto vsako izmišljeno svinjarijo

Upam, da zdaj lažje živiš.

Barbara ni nikoli, ampak nikoli nikogar učila, kako je edino prav živeti in edino prav razmišljati, kot to počne Saša.

Saši se samo vrača tisto, kar je ona počela drugim. In pa, malce zarečenega kruhca bo popapcala.

žleht gor ali dol, perla ni tudi ona, če objavlja nepreverjene informacije..kar tako pisat, da je hodila vzgojiteljica med delovbnim časom ljubimkat, ostale pa so ji še odnašale rit..
ma dejte no. Vsi so isti podn,s Požarjem na čelu

saša pomiri se. bodi pametna, pa se umakni… ljudje bodo pozabili, ti pa boš lahko rešila, kar se še rešit da.
ne mešaj dreka in ne piši. tudi, če želiš omilit zadevo. ne boš je, verjemi. been there, done that!

pred časom sem sama imela tožbo na sodišču in so me vlekli po vseh cajtngih, natolcevali in me mleli, brskali po preteklosti… če bi še enkrat imela možnost, bi se umaknila in zavila v molk. tako me danes pozna bistveno več ljudi, kot bi me sicer in kar mi je najhuje, me hkrati povezujejo z rumeno napisanimi lažmi.

kaj boš naredila je tvoja stvar, je pa tole dobronameren nasvet. če ga boš tako tudi prebrala, je tvoja stvar. ti pa polagam na dušo – razmisli! otroke imaš!

nisem Saša. Sam pa Sašo poznam iz srednje šole, bežno. In ji ne privoščim vsega tega, tud če ona kdaj pametuje in gre komu na živce.
je pa vseeno ena vedra, energična oseba. zame pač.

saša pomiri se. bodi pametna, pa se umakni… ljudje bodo pozabili, ti pa boš lahko rešila, kar se še rešit da.
ne mešaj dreka in ne piši. tudi, če želiš omilit zadevo. ne boš je, verjemi. been there, done that!

pred časom sem sama imela tožbo na sodišču in so me vlekli po vseh cajtngih, natolcevali in me mleli, brskali po preteklosti… če bi še enkrat imela možnost, bi se umaknila in zavila v molk. tako me danes pozna bistveno več ljudi, kot bi me sicer in kar mi je najhuje, me hkrati povezujejo z rumeno napisanimi lažmi.

kaj boš naredila je tvoja stvar, je pa tole dobronameren nasvet. če ga boš tako tudi prebrala, je tvoja stvar. ti pa polagam na dušo – razmisli! otroke imaš![/quote]

TO bi bilo zanjo najbolj pametno. Ampak zgleda, da ne more. Rada je v središču pozornosti (tudi če trpijo njeni otroci), rada pametuje, rada uči in hrani se od tega, ko jo nekateri hvalijo in kujejo v zvezde.

Zgleda, da jo realno življenje ne zanima. Važno je samo, kaj mislijo drugi in tudi zato je zdaj najbolj prizadeta. Ne, ker jo je Tilen prevaral, ampak ker so VSI zvedeli in ker ne more pomesti pod preprogo.

to je tema o Jermanci, ne o Saši, tko da se s posti prestavite nižje!

A si jezna, ker ne pljuvamo Barbare? Si to želela?

BARBRE!! ne Barbare. Jermann. ne Jerman. da ne bo pomote 🙂

Si hotela napisati, to je tema o Barbri, ne o Einsiedlerci, tko da se s posti prestavite nižje?

kaj boš naredila je tvoja stvar, je pa tole dobronameren nasvet. če ga boš tako tudi prebrala, je tvoja stvar. ti pa polagam na dušo – razmisli! otroke imaš![/quote]

TO bi bilo zanjo najbolj pametno. Ampak zgleda, da ne more. Rada je v središču pozornosti (tudi če trpijo njeni otroci), rada pametuje, rada uči in hrani se od tega, ko jo nekateri hvalijo in kujejo v zvezde.

Zgleda, da jo realno življenje ne zanima. Važno je samo, kaj mislijo drugi in tudi zato je zdaj najbolj prizadeta. Ne, ker jo je Tilen prevaral, ampak ker so VSI zvedeli in ker ne more pomesti pod preprogo.[/quote]

…rada pametuje, rada uči in hrani se od tega, ko jo nekateri hvalijo in kujejo v zvezde.

Temu se reče sindrom preživete in pozabljene javne osebe. Pa nikakor ne ciljam na dotično osebo, ki jo glodate tule do kosti.
Opažam pa že celo življenje, da žal zelo malo domačih in tudi tujih zvezdnikov uspe normalno zaživeti po tem, ko so pozabljeni, za časom s svojim mišljenjem in izjavami, ko se preprosto ne morejo sprijazniti s tem, da so jih nadomestile druge sveže javne osebe. Nekateri postanejo šizofrenični, nekaeri histerični, nekateri kolerični, nekateri zapadejo v omamo alkohola, ali pa pomirjeval ali drugih opojnih substanc, hodijo na posvete k psihiatrom ( sledenje ni nič slabega, če pomaga taki osebi spet najti samo sebe), ali pa se preprosto umaknejo, se zaprejo v svojo školjko in čakajo na konec. Žalosto, ampak resnično. Zato si nikoli nisem želela postati javna oseba, čeprav sem imela kar nekaj priložnosti. Razmišljala sem pač s trezno glavo, že takrat odločena, da pač tistih nekaj let slave ni vredno tega, da bi me vsi lahko vlačili po zobeh in obirali ob branju žute štampe, forumov, raznih blogov in se naslajali ob moji evetuelni nesreči, mi zavidali srečo in uspešen zakon, kar je seveda tipično slovensko! Sem raje navadna, anonimna smrtnica, ki se zaveda, da samo ekrat živi v taki obliki na tej Zemljici, ki ve, da me jo lahko jutri trofi karkoli, zato uživa s svojo družino, s polnim ali pa praznim bančnim računom 😀

Kolk si ti za cajtom. 100 let za leseno žlico!

R

In sedaj si kruta resnica na forumu, raje pljuvam kot biti popljuvana, a ne?! Kdor želi je pri nas javna oseba, sam Murkota si poglej. Si že napisala knjigo o tem : Kako ne biti slaven v slo. To bi bilo branje. Kako biti že vemo. Smešna si, smešna. Zakaj pa sedaj objokuješ, kaj pa je tvoj post drugega.

New Report

Close