Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo barca prosim za…

barca prosim za…

Mi lahko ti odgovoriš, prosim. Ali lahko pošlješ po pošti vlogo za vzdrževanje družinskih članov na durs?Kje partner dobi znesek prispevkov za preživljanje otroka? V službi? Mojih podatkov ne rabi, ker me ne bo dal pod vzdrževanega člana, a je tako? Prosim odgovori mi. Hvala.

pošlješ po pošti

partner ne rabi vpisovat zneska za preživljanje – to je v osnovi znesek dogovorjene preživnine za otroka in se upošteva samo, če preživnina ne dosega polovice olajšave – v tem primeru se priznana letna olajšava zniža.
zvišat se pa itak ne more.

vidva ne en ne drugi pojma nimata, kaj sploh morata oddajat in zakaj in se kregata čisto brezveze

On pravi, da mora it tja osebno na davčno. Zakaj, če velja za vse enako, da lahko pošljejo po pošti? Da rabi moje podatke. Mene pa zanima zakaj moje, nič drugega?

Itak da lahko pošlje po pošti. Jaz sem že poslal. Naj pošlje obvezno priporočeno!!!

Tvojih podatkov ne rabi. Rabil bi jih, če bi oba uveljavljala otroka, vsak po pol.

on lahko tudi z osebnim kurirjem pošlje tja, če hoče….

fak, ej, vidva se pa kregata samo zato, da se lahko kregata. ne en pa ne drugi pa pojma nimata, kaj sploh po zakonu velja…

še enkrat
ne rabi tvojih podatkov
ne rabi osebno na davčno.

Niti na pošto ne rabi nesti, če ima dostop do e-davkov…

Jaz imam spletno banko, a to kaj pomaga? Verjetno preko moje spletne banke ne more vstopat v e davke?

Jaz imam spletno banko, a to kaj pomaga? Verjetno preko moje spletne banke ne more vstopat v e davke?[/quote]
to, kaj imaš ti, njemu nič ne koristi
on mora imeti osebni certifikat. tudi vsaka spletna banka ni kar dovolj… je pa res, da ene delujejo prek certifikatov. ampak še daleč ne vse in v resnici so tudi v manjšini….

Jaz imam spletno banko, a to kaj pomaga? Verjetno preko moje spletne banke ne more vstopat v e davke?[/quote]

Le imaš digitalno potrdilo
SIGOV
SIGEN
NLB CA
POSTARCA
HALCOM
lahko zase dostopaš do e-davkov, partner pa seveda samo s svojim…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close