Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barccaffe 100 g

Barccaffe 100 g

Ali je možno, da je barccaffe classic 100g/ 2.10 eur. Se nedavno je bil okoli 1.69eur.

Račun videla komaj doma.

Tuš izgubili ste redno stranko. Zaradi ene kave, kjer pretiravate.

V Mercatorju je 1,85, v Sparu 1,95 €.

Hvala, resnično sramota kaj počno. Od kdaj je toliko?

Čedalje bolj zanič in čedalje dražja. Niti ne diši tako, kot je nekoč.

Zdaj samo še v Italijo po kavo, ni cenejša, je pa vsaj dobra

Pa, da te pogoltne trgovce nič ni sram. Tuš boste kaj povedali?

je že neki časa.. jaz pijem selection, ker mi je klasik premočna, pa so jo krepko podražili, dam kar kupon gor..

Včeraj Mercator.

Njihov Minute pomarančni sok 1 liter plastenka.

Lani poleti 1.3 evra, jeseni 1.6, zdaj januarja podražili na 1.99 in takoj akcija -20 %, potem konec akcije. Včeraj hočem vzet – cena 2.69!!!!!!

Tudi to je pogoltnost Mercator

Trgovci so pogoltni. Voda in pomaranče niso imele take inflacije.

pa še kako je cenejša v Italiji (Trstu) kava.

Italijanov je 60 milikonov, Nemcev 80 milikonov, nas pa samo 2 milijona. Hrvatje še zmer h nam hofijo po nakupih.

SLOVENCI, TO JE TREBA POD NUJNO BOJKOTIRAT.

Cena Barccaffe kave 20€ kg, najslabša kava na tržišču. Prava pražena kava je skoraj črne barve, ta ima barvo driske. Kakšno sranje pijete.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 54321, 15.02.2025 ob 13:49

Čedalje bolj zanič in čedalje dražja. Niti ne diši tako, kot je nekoč.

Zdaj samo še v Italijo po kavo, ni cenejša, je pa vsaj dobra

Lahko prosim napišete katera kava je v Italiji dobra in normalna cena.

Se bolj splača kupit 500g,sicer ne vakuumsko pakirano.

Danes Tuš, 15.02.2025 ob 13:42

Ali je možno, da je barccaffe classic 100g/ 2.10 eur. Se nedavno je bil okoli 1.69eur.

Račun videla komaj doma.

Tuš izgubili ste redno stranko. Zaradi ene kave, kjer pretiravate.

Čisto možno ker se konstantno draži in je skoraj vsak teden nova višja cena, od vseh kav na Slovenskem trgu se Barcafe draži najhitreje, poleg tega pa opažem da prevzema primat na Slo tržišču in izriva ostale ponudnike lahko, da je krivda v trgovcih in s to znamko zaslužijo največ ali pa Droga daje visoke rabate trgovcem in še pri tem dodatno zaslužijo, še pri Hoferju sem opazil, da prevladuje Barcafe čeprav je Hoferjeva Gurment kava za mene veliko boljša in tudi kar konkretno cenejša.

Jaz jo kupim takrat ko je v akciji znižana več kot 20%, vzamem ga pa v petek ko je -10% nad 30€. Pa naj bo to v Mercatorju ali Sparu. Takrat vzamem 10 kosov. Pa mam mir. In tako kupujem vse stvari, ki jih redno kupujem. Tako zmeraj kupim vse v akciji. Pač morm se malo organizirat in si sproti zapisovat, kaj ti zmanjkuje v špajzi pa mal spremlat letake.

Banane so spet dvignili, za 10-20 centov/kg, tako subtilno, da niti ne opazimo.

Da se gre Tuš tako izprijeno gesto je zame kot redno stranko nedopustno.
Spar je šel zelo naproti kupcem, vendar je zame oddaljen, saj se ne gre za tistih par centov, se gre za gesto kupcem.

Katera, 15.02.2025 ob 14:47

Lahko prosim napišete katera kava je v Italiji dobra in normalna cena.

kava illy je božanska.

Sem ponavadi kupila 1+1, tisto 20 dek. Se mi zdi, da ene pol leta pol kafeta nisem več kupla. Kaj sem še dobila. Zmer pač pogledam stvari s plus, če gre kaj več in bo pač ceneje. Enim je važen procent, meni pa končna cena, kot bo nekoč penzjon. 😁

100 g (2,10 €), 15.02.2025 ob 14:41

SLOVENCI, TO JE TREBA POD NUJNO BOJKOTIRAT.

seveda, zato pa imate povsod kaos, ker ste tiho.

Mene že nekaj časa grozno moti, da kava zadiši samo takrat, ko jo odpreš. Čez dva dni je že čisto brez vonja. Pa jo lahko ne vem, kako zapiraš, ne pomaga. Pa naj bo barkafe ali loka katera druga. Roko na srce, kaj dosti izbire sploh ni.

Tako da sem začela kupovat kavo v zrnju in si jo vsak dan sproti zmeljem.

Hihihi…kakšni smešni zapisi, samo še v Italijo po kavo. Pa Barcaffe je enako italijansko sranje, od kave.

Kupujem v petek popoldan ali pa v soboto, uporabim kupon -10% na celoten nakup.

Če vzamem še kaj dražjega, kar ni znižano, pa uporabim se drugo kartico za -25%.

Določene stvari pa kupujem v Hoferju.

Pa ena zgoraj piše, da je Illy kava božanska.  Ena sorodnica mi vedno nosi razne njihove kave (razen za kofetjero), pa mi niso nič posebnega, še Barcaffe mi je boljši.

Všeč mi je pa Emonec kava, iz pražene v Kopru.

Kupujem samo kubansko kavo. Vse ostalo je zame čaj.

Že dolgo časa ne pijem turške kave. Ni potrebe, v službi spijem eno majhno šalco kapučina. Popoldne doma pa čaj.

New Report

Close