Baron Trump visok tud brez Srbskega fotra
https://www.youtube.com/watch?v=uI98Ug6ASJg
Slovencu višina ratala brez Saše Dončica i sliiiiićnih marksista/košarkaaša
Prvo vprašanje je seveda, kako preprečimo ekspozicijo danih slik širši javnosti. Naj pove nek profesionalac, ali lahko nekako montiramo te posnetke, preden pridejo v to našo marksistično lukno oz. the breeding ground of the Serb
Saj kontroliramo obče medije, bomo že. I nečemo nikome dozvoliti da nam dira, ili ruje naš Serbian breeding ground
Slovenci volijo Srba za predsednika vlade, pustijo svojim otrokom poslušat glupo balkan glasbo, pustijo se okupirat od Srbov 2x v enem stoletju, prepustijo jim vse sfere politike, kulture in športa, volijo večne Srbske marksistične župane, hodijo v gnilo gledališče, hodijo na gnil lent na kulturno preobrazbo,
Pol se jim pa s to Melanijo nasmehne sreča in rodijo velikega vodjo zunaj kontroliranih meja, pa to ne moreš verjeeeti popizdujem… Moji hamburgerji in ženini orodontski implanti so zanič že cel dan odkar sva gledala ta video majkenama. Najina Bosanska uvajanka ve da je za naju vse narobe, moj brat zabil svoj taksi danes skoraj od nesreče.. V kurcu smo zdaj, konec je. Rodil se je antiantikrist. Naši marksistični dnevi so ŠTETI, 1 2 3 JEBOTE
Bilo je dobro ali vreme je za Plan B
Veliki slovenski Zavičaj 1919 – 2019
Ne zaboravite Lenta, Violete Tomič, Alana Forda i Jugoslavije i dobra vam bila bye vratili se nefilimi
Bilo je prerokovano i sad vijest puknula kroz sav hive mind
Slovenci sad čete cez noc ostati bez vijesti, politike, kulture bez Šarca i Janše i svega. Jer svi idemo sad back to our planet Saturn i onda na planet B. Ne mozemo mi ništa protiv nefiliiima, nefiilim neželi naš marksizam
Jaz ne vem, kaj se v tej temi dogaja. Ampak sama že nekaj let vem, da so ti naši, slovenski, mama bi rekla povojni, komunistični, marksistični, Srbi, zgolj po videzu Srbi, ter da pač le nosijo to telo in so v bistvu vesoljci. Bojda so nekateri nativni, fevdalni Srbi imeli to nesrečo, da so odkrili izvor zla, ‘jamo brez dna’ kot so to opisali preživeli, pa so nekaterim od njih ti vesoljci ukradli telesa. Zato zgolj po naključju izgledajo kot Srbi, ko so v bistvu le marksisti in vesoljci. Pa tudi nekdanji fant mi je pokazal svojo pravo obliko in najprej sem bila prestrašena ampak itak sem že od otroštva vedela, da ne moremo biti sami v vesolju.
Ko je bil Šarec postavljen za predsednika vlade brez tega, da bi bil izvoljen ali brez da bi eno minuto v življenju opravljal kakršnokoli delo, sem takoj sumila o čem gre, ampak jaz nimam nič proti temu ker tako ali tako ne maram politike.