Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Baron Trump visok tud brez Srbskega fotra

Baron Trump visok tud brez Srbskega fotra

https://www.youtube.com/watch?v=uI98Ug6ASJg

Slovencu višina ratala brez Saše Dončica i sliiiiićnih marksista/košarkaaša

Prvo vprašanje je seveda, kako preprečimo ekspozicijo danih slik širši javnosti. Naj pove nek profesionalac, ali lahko nekako montiramo te posnetke, preden pridejo v to našo marksistično lukno oz. the breeding ground of the Serb

Saj kontroliramo obče medije, bomo že. I nečemo nikome dozvoliti da nam dira, ili ruje naš Serbian breeding ground

Slovenci volijo Srba za predsednika vlade, pustijo svojim otrokom poslušat glupo balkan glasbo, pustijo se okupirat od Srbov 2x v enem stoletju, prepustijo jim vse sfere politike, kulture in športa, volijo večne Srbske marksistične župane, hodijo v gnilo gledališče, hodijo na gnil lent na kulturno preobrazbo,

Pol se jim pa s to Melanijo nasmehne sreča in rodijo velikega vodjo zunaj kontroliranih meja, pa to ne moreš verjeeeti popizdujem… Moji hamburgerji in ženini orodontski implanti so zanič že cel dan odkar sva gledala ta video majkenama. Najina Bosanska uvajanka ve da je za naju vse narobe, moj brat zabil svoj taksi danes skoraj od nesreče.. V kurcu smo zdaj, konec je. Rodil se je antiantikrist. Naši marksistični dnevi so ŠTETI, 1 2 3 JEBOTE

Nefilimi vratili se na svoj teritorial jebote kuhani smo i pečeni

[img]https://cdn.kme.si/public/images-cache/806xX/2013/07/16/d18354934c907733915de2ad58a9c706/5269422f91c30/d18354934c907733915de2ad58a9c706.jpeg[/img]

Marš….u p*******.

Prav lusten fant je, me pa res spominja na Doncica ja 🙂

Ja, pa saj je Barron kar fleten fant. To prepuščam ženskam in dekletom, pa seveda neznani princesi, da ocenijo kakšen je on.

Ni več kot 15, mogoče 16?

Ste me že prehiteli s svojim zapisom.

Rojen je 20.3.2006. Starost izračunajte sami.

Zelo visok za to starost. Če računamo, da bo zrastel vsaj še min 10 cm.

Visok je kot Trump stari. On je uradno 190. Z leti je zlezel na kup za par cm. Je pa sigurno vsaj 180 še vedno. Tamali bo pravi velikan.

HAHA v slo pa so po očetu vsi Srbi

cmok

[/quote]

O kakšnih Srbih ti to? A da so visoki ?. Nekateri že. Tudi pri nas so visoki moški.
Kaj ima Srb pri višini?

Dobro je bilo dokler je trajalo. Prodala ohoho astroloskih knjig i seminarjev Slovenkam.. Sad kad se vračaju nefilimi, čas je za plan B, svi to znaju

jeste, da boga svakako vratili se natrag

Mama 180, oče 190. Otrok bo težko 170, a ne. Eric je 193, Ivanka 180, oba pri mami Ivani 182.

Ste me že prehiteli s svojim zapisom.
[/quote]

Ni panike. Na dalec se vidi da je lepo vzgojen fant, povrh vsega se visokorasel in bojda zelo inteligenten. Krasen poba res, ne vem sploh zakaj debata okoli njega. Ne deluje mi kot sportnik, je pa velik potencial za karkoli drugega.

Slovenke imajo raje celo smešne tuje oranžne starce od slovenskih moških, to je poanta vsega.

Bilo je dobro ali vreme je za Plan B

Veliki slovenski Zavičaj 1919 – 2019

Ne zaboravite Lenta, Violete Tomič, Alana Forda i Jugoslavije i dobra vam bila bye vratili se nefilimi

Bilo je prerokovano i sad vijest puknula kroz sav hive mind

Slovenci sad čete cez noc ostati bez vijesti, politike, kulture bez Šarca i Janše i svega. Jer svi idemo sad back to our planet Saturn i onda na planet B. Ne mozemo mi ništa protiv nefiliiima, nefiilim neželi naš marksizam

Zorg 457 a jesi ti poludio svima govoris o planu B jesi poludio

Jaz ne vem, kaj se v tej temi dogaja. Ampak sama že nekaj let vem, da so ti naši, slovenski, mama bi rekla povojni, komunistični, marksistični, Srbi, zgolj po videzu Srbi, ter da pač le nosijo to telo in so v bistvu vesoljci. Bojda so nekateri nativni, fevdalni Srbi imeli to nesrečo, da so odkrili izvor zla, ‘jamo brez dna’ kot so to opisali preživeli, pa so nekaterim od njih ti vesoljci ukradli telesa. Zato zgolj po naključju izgledajo kot Srbi, ko so v bistvu le marksisti in vesoljci. Pa tudi nekdanji fant mi je pokazal svojo pravo obliko in najprej sem bila prestrašena ampak itak sem že od otroštva vedela, da ne moremo biti sami v vesolju.

Ko je bil Šarec postavljen za predsednika vlade brez tega, da bi bil izvoljen ali brez da bi eno minuto v življenju opravljal kakršnokoli delo, sem takoj sumila o čem gre, ampak jaz nimam nič proti temu ker tako ali tako ne maram politike.

Zakaj grejo vse teme proti Srbom v Modo, Ličenje in nego (??), vse teme proti Slovencem pa ostanejo na Starsevskem? 🙂 Biased much, FDV bejbi? So te sprali a. Sama si se sprala, niso oni krivi, ma baš si veliko emotirala ob TV… Poor bejbi, no real man, no future

New Report

Close