Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barva avtomobila

barva avtomobila

Katera barva vam je najbolj všeč na avtmobilih na splošno.

Meni recimo bela in siva nista všečni, lepi so mi pa modri odtenki in podobno

Hm… zanimivo. Kakemu avtu kaka barva prav paše, čeprav bi zdaj rekel, da mi ta barva ni všeč. Na splošno pa bi rekel, da mi je všeč plehovje v temnejših odtenkih sive ali tisti, ki gredo v smeri indigo modre. Biserni efekt mi je še posebej pri srcu.

Rdeca in rumena, ker sta na cesti najbolj opazni. Najgrsa mi je crna, ker me spominja na furgon. In v slabem vremenu se temni avtomobili cisto zlijejo s cesto, kar se mi ne zdi varno. Imam bel avto, pred tem pa temno in svetlo modrega in belega.

Ne maram bele, črna je na naketrih avtih ok, nabolj “trpežna” je srebrna.

Niso mi všeč še temno modra, fluorescentne barve, tudi živo rdeča ne najbolj.

Trenutno mi je všeč metalik “rose gold”, ker sem vidla en hud avto v tej barvi.

Bela al pa črna.

Bela ali barva bele kave – pa tista temna vijolična – kot jajčevci – je tudi zanimiva.

črna temno modra nebo modra bela zlata

vse so mi lepe.

Jaz se tule držim ruske logike.

V ruščini se rdeči barvi reče krasna (красный).
Druge pač niso krasne.

Dirkalno modra,imajo škode,lepa modra,da se ozreš za avtom.

Avto mora predvsem biti barven. Črno-beli so out!

Najbolj praktična mi je srebrna barva, se pa najde še nekaj barv, ki pašejo na določen tip avtomobila, pa ne vsaka na vsak avto. Ne predstavljam si roza karavana ali zelene limuzine. Tudi večbarvni mi ne sedejo preveč.

Rdeča, rumena, oranžna, dirkalno modra, magenta, travnato zelena.

Odgovor na objavo uporabnika
Gia_Gia, 11.03.2025 ob 12:55

črna temno modra nebo modra bela zlata

isto samo brez nebo modre in bele.

od nekdaj imam modre avtomobile. Jih ne naročujem posebej, najdem take.

Meni je lepa bela, siva ali kakšna oker, niso mi lepe žive barve, tudi modra mi ni.

Kakršna kol, sam da je bela. Mimogrede, trenutni je moder… ker pač nekdo mora bit.

Sam da ni taka kot je večina avtov na cesti, torej bela, črna in vsi odtenki sive. Vse ostale so OK

Pri nas na dvorišču štirje beli in dva srebrna. Srebrna hvaležna barva, a beli so mi najlepejši 😄

kupujem nov avto in seveda, da bo barva svetlo siva metalik, dobre so mi tudi temnejši odtenki sive metalik. Tudi zdaj imam sivo metalik barvo in temu avtu se res nikoli ne vidi, da je umazan, poleg tega kovinska barva daje nekako bolj prestižnejši vtis

barva mora biti obvezno kovinska, če že ni metalik siva

najbolj brezvezna barva je bela

Odvisno kater avto

Rdeč je meni totalno  mimo  razen  na lamorginiju 🤣😁  moje  mokre sanje so bile  lamborgini diabolo  pred 30imi leti  in  tastsrosa ferrari rdeč .    Mc laren  mercedes SLR  srebrn  z rdečim usnjem  , aston marin  retro srebrn  ,.   Maserati  bel   .   Rs audi   viola.

Reslnost je bolj pritlehna 🤣 Sedaj pa moje makine : . 1 avto.  Mini moris cooper , british royal green ( šparala naročila iz uvoza ) .  fotr je rekel da je leteča truga, kljub protestu sem ga kupila,   crkovalo skoz   šara svetovnega formata. 🤣. ( pokojni stric mi ga je popravljal  in zabičal   Hana  pes in svto morata bit švaba !! 🤣🤣🤣)   2 avto  golf 1 gti  cabrio –  črn ,  prodala ker mu je cela armatura skakala 🤐 ptedihan tudi da je vse škripalo  , 3. bmw 320 –  bordeaux red metslik- kupila od enega starega fotra picajzlastega ( še dones vem katera hiša v Ljubljani)  ,  lep čas  me je vozil okoli  , dokler ni neslavno pozimi končal na strehi, zvrnila ga je pa sestra 😁 ne jaz- totalka .   Od takrat dalje sem na krogcih, A3- zlat ,  A4- bel  , Q4-  črn

… hmmm    če pomislim niti nisem navezana na barvo.

New Report

Close