barva avtomobila
kupujem nov avto in seveda, da bo barva svetlo siva metalik, dobre so mi tudi temnejši odtenki sive metalik. Tudi zdaj imam sivo metalik barvo in temu avtu se res nikoli ne vidi, da je umazan, poleg tega kovinska barva daje nekako bolj prestižnejši vtis
barva mora biti obvezno kovinska, če že ni metalik siva
najbolj brezvezna barva je bela
Odvisno kater avto
Rdeč je meni totalno mimo razen na lamorginiju moje mokre sanje so bile lamborgini diabolo pred 30imi leti in tastsrosa ferrari rdeč . Mc laren mercedes SLR srebrn z rdečim usnjem , aston marin retro srebrn ,. Maserati bel . Rs audi viola.
Reslnost je bolj pritlehna Sedaj pa moje makine : . 1 avto. Mini moris cooper , british royal green ( šparala naročila iz uvoza ) . fotr je rekel da je leteča truga, kljub protestu sem ga kupila, crkovalo skoz šara svetovnega formata.
. ( pokojni stric mi ga je popravljal in zabičal Hana pes in svto morata bit švaba !!
) 2 avto golf 1 gti cabrio – črn , prodala ker mu je cela armatura skakala
ptedihan tudi da je vse škripalo , 3. bmw 320 – bordeaux red metslik- kupila od enega starega fotra picajzlastega ( še dones vem katera hiša v Ljubljani) , lep čas me je vozil okoli , dokler ni neslavno pozimi končal na strehi, zvrnila ga je pa sestra
ne jaz- totalka . Od takrat dalje sem na krogcih, A3- zlat , A4- bel , Q4- črn
… hmmm če pomislim niti nisem navezana na barvo.