barva las in barva oči
Zanima me kakšna barva las se poda k določeni barvi oči? Če imaš modre oči verjetno ne gre k modri barvi oči črna barva las, temveč blond barva las, če pa imaš rjave oči verjetno k rjavim očem ne gre blond barva las temveč črna. Ali bi izgledalo smešno, da bi se nekdo pobarval na črno imel pa bi modre oči, ali pa da bi se nekdo pobarval na blond imel pa bi rjave oziroma črne oči.
to je čist stvar okusa. kakšno barvo las boš imel. enim npr. črna barva ne paše ker so v obraz bolj bledi ali pa kaj. oči pa pomoje nimajo nobene veze stem kakšno barvo las izbrat.
včasih so se vsi barvali na blond ker so imeli modre oči in ker je kao blo to takrat in..samo kolk opažam več blond ni nekaj popularna barva..
drugač pa črna in modre oči tud pašejo skupaj.
jaz mam zelene oči..bolj svetle in mi črna barva ne pristoji ker me v obraz naredi preveč bledo..najlepša barva je pa vedno in bo rjava.:)
Pozdravljena.
Barvo las izbiramo glede na ton polti.
Nekaterim kontrasti pristojijo in poudarijo svetle, temne oči ali svetlo, temno polt. Ob izbiranju barve se ne smemo preveč omejevati.
Nekih začrtanih pravil ni, naravne svetlolaske imajo lahko tudi temne oči pa te sploh ne izgleda smešno.
In kot je dejala Lona, je to tudi stvar okusa.
Lp
Naya
črni lasje in modre oči natur… fenomenalna kombinacija, pa še redka povrhu
No, sama imam modro-zelene oči pa se že nekaj let barvam na tople rjave odtenke,včasih svetlejše, drugič precej temno rjave, pa vedno super izpade, pravzaprav še bolj poudari svetle oči… Z blond barvo v srednji šoli pa sem recimo izgledala katastrofalno in bledo.
Pomojem je odvisno tudi od obraznih potez ter barve polti.
Je pa meni osebno smešna in neestetska kombinacija (opazim pa jih ogromno, ker je blond pač in), da ima ženske ful temne oči (skoraj črne), močne obrvi in naravno ful temne lase ter temnejšo polt, pa ne vidi druge barve kot platinasto, peroksidno blond … Rezultat pa so seveda uničeni lasje, obrvi, ki kar sekajo ven in črn narastek, ki se vidi že po enih 2 tednih po barvanju … meni osebno ful grdo zgleda. Ampak vsakemu svoje.
Pozdravljena samantha,
definitivno bi ti pristajali topli medeni toni, še bolj pa bakreni oranžni ali zemeljsko rjavi toni.
Lp
Naya
Bittersweet pozdravljena,
takšni polti pristajajo tako živahni topli toni, kot hladnejši toni. Pri hladnih tonih pazite le, da niso pretemni.
Načeloma pa izbirajte barve s katermi se boste dobro počutila in bodo pristajale vašemu stilu. 😉
Lp
Nadja Naya Urevc
Naty zdravo,
predlagam karamelno rjavo barvo, za lažjo predstavo prilagam sliko.
Če bi želela bolj konkretno svetovanje pa predlagam, da se oglasiš na posvet. 😉
Lp
Naya
Hey!
Imam modrozelene oci in pozimi kar svetlo polt, poleti pa precej rjavo od sonca. Koza na obrazu je, sploh pozimi malce rdeckasta v pasu nekje od podocne kosti do visine nosnic oziroma t-predel obraza. Imela sem ze rdece, crne, temno rjave, rjavoblond lase, naravno pa kostanjevo rjave. Kaksna barva las bi pasala zraven?
Lp