Najdi forum

barva las

Živjo!

Potrebujem en nasvet:
imam nekoliko svetlejšo polt-včasih izgledam bleda ter zelenorjave oči. Barva las je trenutno temno rjava, ki se mi zdi pa že zelo dolgočasna in bi se rada pobarvala. Problem pa je, ker ne vem kakšna barva bi bila zame najboljša. A mi lahko pomagate s predlogi?

Hvala, LP,

Klara

cau,

ce si zelis posvetliti lase,se pobarvaj s toni hladnih barv (bez blond,svetlo kostanjevo rjava,…) in NIKAKOR s toplimi odtenki,kot so zlato-blond, zlato-rjava,ali svetlo rdeca…Taki odtenki ne pristajajo bledi kozi.
Tudi jaz imam kar bledo polt in srednje do svetlo rjave lase,zdaj se sicer ze nekaj casa ne barvam,ker si puscam svoje in tako krepim,da bodo pripravljeni na barvanje nekje v sredini drugega leta.Sem se ze veckrat zafrknila,ker sem izbrala zlate tone – in na koncu sem postala “rumena” se v obraz in ful sem mela tako cudno polt – to pa samo zaradi barve.
Zdaj ko se bom naslednjic barvala,si bom dala narediti svetlo-rjave-bez pramencke.
No pa se vrnimo k stvari: ce pa si zelis temnejse lase,izberi recimo katerikoli rdec,vijola ali crn odtenek,samo da ne bo presvetel – ker bo tvoja lepa polt kar “ugasnila” na tebi.
Super so pa tudi pramencki na temnejsi podlagi – recimo temno rjava podlaga,zgoraj pa nekaj svetlejsih ali temnejsih pramenckov.

LP!

Veliko srece tudi tebi!

Jaz sem imela podobne tezave kot ti. Moja polt je bila zmeraj tako svetla, da sem bila videti prav bolna kar naprej. Lase sem si enostavno posvetlila v blond. Seveda s prameni, ki niso rumenkaste barve ampak bolj v barvi perla! Vsi mi pravijo, da je dosti boljse, kot prej in tudi bleda nisem vec!

Najboljse, da gres k frizerju, pa ti bodo ze znali narediti tako, da bo vredu!

New Report

Close