Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barva RESPECT

Barva RESPECT

Zanima me če katera pozna barvo Respect od Martis. Prodajajo jo v Mulerju v različnih odtenkih. Uvoznik je firma Naturravit iz Nove Gorice.
Ali so te barve dobre, so res tako žive kot v prospektu, jaz bi kupila živo rdečo, vem pa da se bo izpirala kot vsaka rdeča. Do sedaj sem uporabljala od Live hipnotično rdečo.

Spoštovcana Bejbika.
Barve iz trgovine vrzite v koš za smeti ( v treh potezah; odprete koš, vržete barvo v koš, zaprete koš) in greste k dobremu frizerju na barvanje. Z barvo iz trgovine bodo lasje izsušeni, barva pa katastrofa.
Lep profesionalni pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Pozdravljeni!

Miiislm, tole pa je prepotenten odgovor. Pozabili ste napisat, da naj pride kar v vaš salon oz. naj uporablja barve, katere vi zastopate.
Ne pravim, da so vse barve v trgovinah super, sploh ne, nekatere pa so morda le kvalitetne. S takim načinom tukaj ne boste nikamor prišli, zato je vaš “profesionalni” pozdrav povsem odveč.

Amaterski pozdrav!

Spoštovani Narcis.
Vse barve iz trgovine so slabe. Nimajo zaščitnih vlažilnih sestavin, ki bi vlažile las. PH vrednost las je po takem barvanju močno alkalna, kar je zelo slabo za lase (naravna Ph vrednost je blago kisla (4,5-5,5), lasje se ne svetijo, vlaga v laseh je zelo znižana (zaradi močnega amonijaka Ph 10, ali okrog 200 podobno delujočih substanc, zaradi tega na nekaterih škatlah za barve piše ”amonia free”). V laseh je od 10-15% vlage, ki se po takem barvanju drastično zmanjša. Barve se dostikrat sperejo ali zbledijo, posebaj na konicah las.
Sicer nisem nikjer omenil, da naj ”bejbika”, kot se je podpisala, pride k nam v salon. Je pa res, da imamo v naši hiši 4 vrhunsko šolane strokovnjake za barvanje las, ki so se šolali v Sloveniji, Angliji, Danskem, Nizozemskem in dobro vedo, kaj je profesionalna barva in kaj barva iz trgovine. So pa krasne reklame za te barve na televiziji, le daje realnost precej drugačna.
lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Tu se pa moram oglasiti.

Barve Respect so v redu, saj so na rastlinski osnovi in NE vsebujejo amoniaka, kar že sam vonj med barvanjem dovolj zgovorno pove. Verjemite, da prepoznam vonj po amoniaku. Sama imam rahlo valovit las, ki se sam po sebi skoraj nič ne sveti oziroma je bolj mat kot ne. Po tej barvi sem imela lepo svetlikajoče lase, ki so izgledali resnično zdravi. Tega ne morem trditi za svoje lase po obisku frizerja in barvanju s profesionalnimi barvami. Vsaj ne vedno. Nisem imela nikakršnih problemov z izpadanjem ali lomljenjem las, resda pa uporabljam kvalitetne šampone.

Še nasvet bejbiki*. Sama sem se najprej pobarvala (s svetlo rjave naravne) na bakreno, ki se mi je kar precej izprala. Po kakšnem mesecu sem čez to barvo dala bakreno rjav odtenek barve Respect in dobila ven – nisem mogla verjeti – zelo temno rdečo, ki se mi ni skoraj nič izprala in je ostala lepa več kot 6 tednov. Po tem sem se pa odločila za spremembo in sem spet blond.

Stevu pa kljub veliko dobrim nasvetom na tem forumu predlagam, da ne posplošuje in ne izenačuje kar vseh barv za lase iz trgovine. Prav tako so dobre in kvalitetne tudi barve Color Erbe, ki pa jih res redko kje najdeš. Veliko pove že tudi dejstvo, da so te barve bistveno dražje od kakšne Poly Brillance, ki je mrtva ne bi dala na svoje lase.

Lp, Pitija

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Jaz se tudi barvam z barvo od Respect! Zelo zadovoljna:))

Nihče mi še ni uničil tako zelo las kot en frizer. Zdaj se barvam z različnimi barvicami večinoma je loreal in lasje niso prav nič uničeni.

Nobena stvar, ki jo namažeš na glavo ne uniči las, kot frizer z zobatimi škarjami. Komplet lase spremeni v same razcepljene konice, po vsej dolžini.

In seveda pustite 150 EUR pri frizerju… Jaz se barvam sama in imam super barvo in zdrave lase, mi je ža denarja, ki sem ga puščala pri frizerjih.

New Report

Close