Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barva za lase Ilirija Subrina

Barva za lase Ilirija Subrina

Kot že v naslovu: kako kvalitetne so barve za lase od Ilirije Subrina? Je dobra v primerjavi z Keune, ali je stran vržen denar?

Pri Subrini nikoli ne veš kaj dobiš – kateri odtenek barve. Vsaj jaz imam take izkušnje. Že nekaj let uporabljam eno in isto barvo in vsakič so moji lasje za odtenek drugačni. Ja, človek se vpraša zakaj potem sploh kupujem to barvo? Ker so mi na srečo zaenkrat bili všeč vsi odtenki, ki so nastali in vsakič, ko sem sveže pobarvana je okolica navdušena.
Ne morem napisat, da je TOP, ampak med vsemi barvami je ta njihova, ki jo uporabljam, meni najbolj všečna.
Po prekrivanju je primerljiva z Loreal (kar sem uporabljala pred Subrino), torej prekriva OK. Primerjat s Keune pa ne morem, ker še nisem preizkusila.

Meni je v redu.

Se ne strinjam. Že 10 let uporabljam njihovo slonokoščeno blond 0/10, pa še nikoli nisem imela takih težav kot ti. Pa so svetli lasje za barvanje zelo občutljivi in je proces barvanja še intenzivnejši, kot pri temnejših odtenkih.

Meni je odlična barva – nobena druga polprofesionalna me ni prepričala – prej sem 3 leta uporabljala Keune, pa ni primerjave. keune je pretežka, pregosta sploh za tanke lase, preagresivna za lasišče ( rado je peklo), pri Subrini pa dosedaj še nikoli – uporabljam pa le 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in ne 9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} peroksid.

svetla_
Se ne strinjaš?
Morda bi bilo bolje napisati, da imaš ti drugačne izkušnje. Jaz imam pač take. Si pa ne domišljam, ker vidim po fotografijah, kakšno barvo imam po nekem barvanju.

Mene npr. peče Subrina. Pa vzamem v zakup, ker mi je barva kot jo imam po barvanju všeč.

Kako komu ustreza pa ni samo vprašanje blagovne znamke, ampak tud same uporabnice oz njenega lasišča, tipa las.

Trenutno uporabljam drugo barvo(10 minutno), ko pa sem jo še uporabljala, pa so bile vedno lepe barve (vedno pa sem zmešala vsaj tri različne barve), tudi spirale se niso, prav tako niso na soncu obšlesale, tudi rdeči odtenki ne.

Drugo barvo sem izbrala zaradi krajšega časa barvanja, sedaj gre moja barva ven iz prometa in verjetno bo to spet od Ilirije.

Uporabljam Subrina Pure, odtenek vanilija, že nekaj mesecev in sem zadovoljna!

New Report

Close