Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barva za lase – kaj se dogaja

Barva za lase – kaj se dogaja

Opažam, da L’oreal očitno ukinja barve za lase Excellence de L’oreal. Ker že dolga leta uporabljam to barvo za lase in sem z njo bila zelo zadovoljna, sedaj ne vem, kaj narediti, kaj kupiti, da bo odtenek enak. Ali morda kdo ve, če so barve z dodano črko U enake, na primer 9U ali ustreza prejšnjemu odtenku 9? Te “U” so kao brez amonijaka… JIh je katera že sprobala? Hvala za vsak nasvet.

Edina uporabljam l’Oreal barve? Je katera, ki je poskusila Excellence U barve brez amoniaka?

Odgovor na objavo uporabnika
salary, 08.06.2023 ob 16:08

Edina uporabljam l’Oreal barve? Je katera, ki je poskusila Excellence U barve brez amoniaka?

Js tudi uporabljam excellence, nisem pa vedela,da jo ukinjajo, tiste druge pa nisem probala, zbiram še pogum, ampak naj bi bili odtenki bolj nevtralni, bolj nude, naj bi pasali vsem

Nevidna, 08.06.2023 ob 16:13

Js tudi uporabljam excellence, nisem pa vedela,da jo ukinjajo, tiste druge pa nisem probala, zbiram še pogum, ampak naj bi bili odtenki bolj nevtralni, bolj nude, naj bi pasali vsem

Hvala za odgovor. Kaj pomeni bolj nude? Prekrije sploh sive lase?

Da ukinjajo, samo sklepam, ker mojega odtenka že nekaj časa nimajo nikjer;(

Za 5eur se stiskaš bože glup.

salary, 08.06.2023 ob 20:38

Hvala za odgovor. Kaj pomeni bolj nude? Prekrije sploh sive lase?

Da ukinjajo, samo sklepam, ker mojega odtenka že nekaj časa nimajo nikjer;(

Naj bi bila bolj nevtralna, ki paše vsem barvah polti, piše da naj bi prekrila sive.

Nevidna, 08.06.2023 ob 22:01

Naj bi bila bolj nevtralna, ki paše vsem barvah polti, piše da naj bi prekrila sive.

Dejansko je na aplikaciji dm ena ocenila barvo in je napisala,da je zadovoljna ker prekrije sive lase

Nevidna, 08.06.2023 ob 22:07

Dejansko je na aplikaciji dm ena ocenila barvo in je napisala,da je zadovoljna ker prekrije sive lase

Hvala ti.

Probaj, 08.06.2023 ob 21:53

Za 5eur se stiskaš bože glup.

Si zgrešil/a temo?

Mislim da uporabljam to številko. Nazadnje je Müller še imel. Ampak zmeraj kupim 5 kos, pol pa spet dolgo ne. Pokrije šiv las in ne naredi tistega ogabno žutega odtenka na narastek.

Vzela potem eno od Ilirije. Mi je všeč. Še boljša. Zadovoljna.

Težko je zamenjat barvo, na katero si navajena, tudi sama sem pred leti bila ob barvo, katero sem uporabljala. Za barvanje se je pa porabilo le 10 minut.

Sedaj imam barve od Ilirije, ki mi še najbolj odgovarjajo na kožo. Pri nekaterih drugih barvah ,mi je več barve ostalo na koži, kot pa na laseh.

Hvala vsem za odgovore. Bom pogledala to Ilirijo, upam da najdem podoben odtenek.

New Report

Close