Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barva za lase Respect – test!

Barva za lase Respect – test!

Zanima me, ali katera od vas uporablja barvo za lase Respect, kako ste zadovoljen z njo? Predvsem pa me zanima, kako se naredi test občutljivosti? ker namreč v navodilih ne piše točno – ali ga naredim samo s kremo iz tube, ali pa moram narediti zmes in se testirati z zmesjo? Ampak potem ta zmes stoji dva dni (piše da je treba test narediti 48 ur prej) – a lahko zmešana barva potem stoji 48 ur? Hvala za odgovore!

Uporabljam to barvo odkar sem izvedela, da kana ki jo prodajajo pri nas ni povsem naravna. Na zalost. Naceloma sem zadovoljna, testa pa nisem
delala, ker k sreci nikoli se nisem imela slabih izkusenj. Na tvojem mestu bi vzela enaka dela komponent in ju zmesala in nanesla. Brezveze zmesat vso vsebino, ker bo potem res neuporabna cez dva dni.

…prvič uporabila pred novim letom, ko je bila akcija v Tuš drogerijah – 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.Čeprav imam občutljivo kožo, testa nisem delala in je bilo vse v redu.

Barva je izpadla drugačna,kot na vzorcu, vendar so lasje po barvanju neverjetno mehki in nič “slamnati”!

Ja, ker je končni rezultat odvisen tudi od tvojega lasnega oigmenta (podlage…)
Nisem frizerka, ampak tako nekako je.

New Report

Close