Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barva za lase

barva za lase

En lep pozdravček!

Imam oranžne lase, pa me zanima, če morda katera ve, za kakšno ful živahno oranžno barvo, tak da se ni treba prej razbarvati. Poskusila sem že Poly live, pa Ferio, pa ni pravega učinka…
Drugače pa imam svetlo rjave lase.

Hvala za odgovore

Yade, zame so daleč najboljše barve Poly Brilliance (rdeča škatla). Poskusila sem že skoraj vse barve, kar se jih pri nas dobi, pa ta res še najbolje prime.
Zadovoljna sem bila tudi z barvami Keune, ampak jih prodajajo samo v kakšnih bolj extra drogerijah. Barva je v tubi, zraven pa potem lahko primešaš različno močen razvijalec, pač odvisno od tega, kako živ odtenek hočeš. So pa precej drage.

Hvala, bom poskusila… Najprej sem še pomislila, da bi recimo zmešala dve barvi skupaj (blond in rdečo), a si skoraj ne upam, če ima pa katera dobre izkušnje s tem, naj mi prosim pove.

kakšno mnenje pa imate o živo rdeči barvi znamke LIVE??

N.

Nika, tako jaz kot moja sestra sva bili nad to barvo razočarani. Saj barva je bila lepa, ampak glede na obljube v reklamah sva pričakovali več. Pa če zraven še upoštevaš, da so barve Live najmanj za 1000 SIT dražje od ostalih… na kratko: ni vredna svojega denarja.

ja, vem Selena, vendar sem jaz mislila barvno peno ( saj nočem imeti narastka ), ta je manj kot 1000 sit. Kolikor jaz vem so druge znamke ( poly cauntry in tako naprej ) dražje!

Se morda motim??

Nika

live sploh ni live… men se zdi isti efekt kot pr drugih barvah… mogoče se do prvega pranja malo (če greš direkt pod svetlobo) svetijo lasje… to pa je to… brezveze…

*lp*

Kaj pa Keune men se tista še najbolj obstojna zdi.

New Report

Close