barva za lase
Pozdravljene!
do sedaj si niti nisem barvala las, tako občasno.
Sedaj pa sem 4 mesece po porodu, polno dojim in imam že kar nekaj sivih las (pri skorajšnjih 29letih!).
Katera barvo za lase mi priporočate? Pobarvala bi se kar sama! Barva naj bi bila taka, da ne bi šla ob prvem pranju že kar močno dol.
Hvala!
Zelo v redu so od Polly Briliance al pa od Loreala
Se popolnoma strinjam z vanjo. Poly Brilliance so najboljše. Ne eksperimentiraj pa z kakšno Garnier in z eno, ki se začne (se mi zdi) na črko N (natea al neki podobnega)-je čisto zanič in nič ne prime. Dobre so tudi Keune barve. Čeprav jaz na koncu vedno pristanem na Poly Brilliance.
Sama se intenzivno barvam že par let. Sivi lasje že v mladosti. Probala sem različne barve. Najraje pa imam Lorealove. Barvam se izključno sama doma. Enkrat sem nesla barvo k frizerki in to je bilo tudi zadnjič. Različne barve sprobavam zato, ker nekatere zelo smrdijo oz. imajo močan vonj. Nekako najcenejše pa se mi zdi, da so v DM.
Uspešno barvanje ti želim, Lučka
NAZADNJE SEM IMELA wELLA-ENO BLOND, IN JE BILA SUPER; DRUGAČE TUDI V REDU OD LOREALA IN pOLY BLONDE
meni pa natea odgovarja (barva kapučino), pa mi poly ne ustreza, za druge pa ne vem
Jaz se barvam pribl. 7 let, najboljši so mi bili Poly Briliance, ampak še bolj pa Lorealove, ki jih zdaj uporabljam neprekinjeno že par let, ne zamenjam za nobeno drugo.
Aja, jaz sem vedno kupovala rdeče, zdaj imam pa že dolgo rdečo in črno barvo gor, tako da kupujem črno in rdečo, oboje imam najraje Loreal.
Aja, pa Live je 1A, samo pač so žive ful, kar ni vsakemu všeč.
Moji 2 kolegici, ki pa si barvata črno, pa hodita v eno trgovino, kjer prodajajo v bistvu pripomočke za frizerke in si tam kupujeta njihove barve, ki so res neverjetno močne, ne spirajo se niti malo v primerjavi s temi ostalimi… samo so pa drage ko šus (kar so že Lorealove npr).
Meni je najboljša barva KEUNE.
Forum je zaprt za komentiranje.