barvanje doma, zdaj sem kot kanarček :) Kaj storiti?
Včeraj sem se prvič poskusila pobravati na blond s Syoss barvo 11 (ker naj bi bila syoss bolj kakovostna od garniera, to sem naivna!) in izpadla oranžna kot kanarček …
Kaj lahko naredim, da iz te rumene preidem na bolj platinasti odtenek?
De mi ne bo vsa družba smejala celo novoletno noč.
Za barvanje doma sicer uporabljam garnier 111 in lasje so lepo platinasti.
Naj dam to barvo čez? Skrbi me, da dve barvanji zapored preveč uničita lase.
Še kakšen nasvet?
Če hočeš biti platinasto blond, bo treba k frizerju, bolj boš eksperimentirala zadnji dan, slabš bo. Če si pripravljena karkoli naredit da ne boš rumena, potem pa si kupi kak meden, blondno-rjavkast odtenek, da bo bolj barva naravna, priporočam pa Keune barve, ki so odlične tudi za nego las.
Za platinasto varianto, če si jo pa tko želiš, pa bo treba k frizerju, ki ti bo najprej s hidrogenom razbarval lase in potem pobarval na želeni odtenek. (sicer zelo zelo zelo redkim ženskam paše platinasto blond različica, tako da ti bolj svetujem kakšno zlato, medeno, lešnikovo varianto, s prameni, da zgleda bolj naravno)
To, kar sem ti napisala ravnokar sem našla tudi na straneh Schwarzkopfa: kopiram:
…” Ekstremne blond nianse, kot je na primer platinasta blond, so sicer priljubljene pri manekenkah in zvezdnicah, vendar v vsakdanjem življenju prevladujejo mehkejši odtenki v barvi medu in karamele”. ”…..http://www.schwarzkopf.si/sksi/si/home/barva_las/blond/nasveti_za_barvanje/Barvanje_na_blond.html
Nekaj takega imam v mislih, se pravi spodaj pri lasišču so lasje temnejši, s svetlejšimi prameni zgoraj in vmes
Frizer, hvala!
Strinjam se s tem, da so lasje zgoraj temnejši, spodaj svetlejši, to gleda najbolj naravno. In dosedaj mi je to kar dobro uspevalo doma, sama sem si barvala narastek, posvetljeni lasje pri korenu so bili temnejši kot spodnji, že večkrat posvetljeni, In imela sem ena tak bolj pepelnat odtenek, prav lep.
No, včeraj pa sem si na narstek nanesla barvo drugega proizvajalca in zdaj sem rumeno oranžna – na vrhu glave – spodaj so lasje še vedno prav lepe barve).
Nič, bom šla kar do prvega frizerja vprašat, kaj bi mi svetovali oz. počakala na naslednje barvanje z “mojo” klasično barvo.
Hvala vsem, ki ste imali kak pameten nasvet in srečno!