Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barvanje kavbojk – temno modra

barvanje kavbojk – temno modra

Enkrat sem že probala z barvo, ki sem jo kupila v Sparu in je bila odtenek “jeans”. Sicer sem bila kar zadovoljna z rezultatom. Ampak … rada bi še temnejše kavbojke. Razmišljam, če bi tista mornarsko modra barva lepo izpadla na jeansu. Je že katera poskusila?

Mene pa zanima,če se dobi črna barva za barvanje perila?

Čvekca, po mojem kakega umetnega perila ne boš mogla pobarvati, ker se barva na “plastiko” ponavadi ne prime. Sem tako že žašuštrala ene majce, ki so bile zašite s plastičnim cvernom. Če je pa perilo bombažno, pa gotovo lahko pobarvaš s črno barvo.

oj:)

temno modra bo čist kul. Pride tko fajn – nesprano (take barve kot so nove temne kavbojke).

p.s. a se ti spet ne da novih sprobavat? 😉

haha, a si že probala s to barvo?

Sej več, pri probavanju novih dobim komplekse, starih pa polna omara …

… in če sem tole prav dojela, me zanima, če kaj bereš gmail in kje so moji dvd-ji in kdaj boste spet obdelovali vegetarjanstvo, da prides na kofe???? 😉

probava, probava:)

bla v ilegali cel teden (beri un konc proti meji), dans nazaj v civilizaciji, dvdji v nizkem štartu pripravljeni na petkov izogib vege-sceni:)

auš skuhala kafe? (v petek mislim:) bi uletela prej pa mam v četrtek izpit.

Veš da ga bom skuhova. Ti kr ulet, moj gre itak spet na verouk hahaha. Svojga pa prprav na pozn povratek. Pa sporoč mi, kolk praznih ti zrihtam.

Drž se na izpitu!
Zame pa zdej drž pesti.Pride tašča, ratat blond. Upam, da ne bo na zelen potegnila hahahahahah!

opa:)))) to si pa rajš ne predstavljam:) buhve ka bi se z mojo zgodilo, če bi pršla s tako idejo… predstavljam si tako fluorescentno roza z zelenimi pikami pa pudl trajno! hahahahaa! matr sem packa, sam bi pa pasal, ti povem:)

ti bom kr po jagersko zaželela dober pogled in mirno roko:)

za petek pa kr džezvo prštimi:)

New Report

Close