Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barvanje las – CENA – FRIZER MARIBOR

Barvanje las – CENA – FRIZER MARIBOR

Koliko plačate za frizerja? Od kje ste?

Barvanje izrastka + toniranje cele dolžine+ striženje konic+ feniranje.

Hodim v frizerski salon v Mariboru , frizerka je res ODLIČNA, že par let ne sprejema novih strank. Ima 20 let izkušenj.

Njene storitve so res doživetje. Ob vsakem obisku nega las, masaža nog z napravo, masaža lasišča s kisikovo peno, VEDNO latte machiato boljši kot v kavarni in ob koncu tedna gin tonic….

Vendar 80€ na 6 tednov se mi zdi vedno bolj nedosegljivo …🫨

Pravi, da je to cena za stalne stranke… cenika nima javno objavljenega…

Ali naklada?????

Vedno pa izda račun in je DDV zavezanka….

Če pogledaš, da stane barva za lase v trgovina cca 6 evrov, frizerka pa dobi barvo po nabavni ceni za cca. 2-3  evre..tebi pa zaračuna 80 € bi jo bilo treba vstrelit, z 2 letno nižjo poklicno šolo si drzne tako lupit stranke. jaz mislim, da za barvanje las, narastka, ne potrebuješ frizerja, lahko ti jih otroci ali pa partner pobarvajo..glede striženja, pa pač greš na vsakih par mesecev na striženje…na BArvanje las pa več ne hodi..ker to je frizerska MAFIJA!!!!!

Nazadnje sem samo za barvanje narastka in feniranje dala 50 evrov. Brez masaže, “priznane” frizerke in kave.

Od takrat kupim barvo in se pobarvam sama.

Sklepam, da si pri frizerji vsaj 3 ure?
Nas v podjetju še študentka stane 30€ bruto v 3 urah.

Rekla si, da izda račun… to pomeni -9.5% DDV = 72,40

Poslovni prostor ima v najemi ali kredit?

Strošek barve in materiala ob vsem ostalem je zanemarljiv … 🤢

Lokacija? Občina Hodoš?

Včasih sem hodila k Markotu Matjažu. Sedaj bi me pri njemu prišlo vsaj 120 eur. To je barvanje,striženje in fen frizura. Sedaj hodim k eni frizerki v okolici Mb, ni znana , mi pa zna postriči špice in sfenat. Plačam od 20 do 30 eur. Narastek barvam doma, kar me pride maksimum 6 eur. 1x na dve leti mi naredi malo balayage, kar pride cca 50 eur. Ker si pa puščam dolge lase, grem na striženje max 2x na leto. Frizuro si pa znam vcasih bolje narediti kot frizer, fen in velike krtače. Poglej frizerje v okolici mesta, tako boš prišparala vsaj 30 eur.

Odgovor na objavo uporabnika
Biser359, 12.05.2024 ob 17:05

Če pogledaš, da stane barva za lase v trgovina cca 6 evrov, frizerka pa dobi barvo po nabavni ceni za cca. 2-3  evre..tebi pa zaračuna 80 € bi jo bilo treba vstrelit, z 2 letno nižjo poklicno šolo si drzne tako lupit stranke. jaz mislim, da za barvanje las, narastka, ne potrebuješ frizerja, lahko ti jih otroci ali pa partner pobarvajo..glede striženja, pa pač greš na vsakih par mesecev na striženje…na BArvanje las pa več ne hodi..ker to je frizerska MAFIJA!!!!!

Kvalitetna barva je po nabavni ceni med 20-30 eur odvisno od barve, so tudi dražje tisto sranje, ki ga vi v trgovinah kupujete je pa verjetno 1eur.

Glede na vse kar dobiš za to ceno upam, da ji tringelt pustiš. Je res, da je drago za mb, a glede na to kako gredo cen nepremičnin, najemnin in stroškov gor, bo verjetno kmalu rabila podražiti.

Drugače se pa začni barvati doma in boš videla koliko dela je, kakšno sranje boš imela od las, ona pa bo lahko sprejela novo stranko, ki bo vesela njenega truda in dela, ki ga ti ne znaš ceniti.

Dvomim, da ji napitnino pusti saj se ob vsem razvajanju počuti opeharjeno.

Kava + gin tonic ? ??? A ni ze to vredno 8€ ????

Fak off… če si folk ne zmore privoščiti dobrega frizerja še ne pomeni, da je drag!! 🤢

okrog 60 €. Mb.

Dolgi las, 6 tednov, blondinka, 90€, Maribor …

+ kozarec vode 😅

Za storitev s ka tero si zadovoljna ni predrago. Meni bi bilo predrago, ker si tega ob svojih dohodkih ne morem privoščiti. Če ti je predrago nehaj hoditi.

Balayage, na 4 mesece, dolgi las , 376€ , 5 ur…

Sunny642, 12.05.2024 ob 17:37

okrog 60 €. Mb.

U piiišuko madono – kliko prišparam na leto, ker se znam sama opedenat vsake dva meseca na 60 cm dolgih laseh  🙂 Pa tudi postrižt konice znam sama…. I rule.

Priceless.

K  frizerkam pa ne hodim iz inata, ker me utesnjuje njihovo gosipiranje, vleenje informacij iz stranke na stolu in čvekanje v tri dni.

Da ji za to plačam še napitnino ? Not my cup of tea….  🙂

Ojoj…. S čim se ve ukvarjate…

Jaz si podaljšujem lase s 150 kom balayage blonde ruskimi lasmi dolžine 60 cm.

Na 6 mesecev pri frizerju pustim točno 955€.

Ne bom niti omenjala zneska za vrhunsko kozmetiko ter vmesne nege.

Joooj, naj se frizerji čimbolj specializirajo ter ustvarijo svoje niše v katerih izstopajo.

Odlična pričeska mi je bolj pomembna kot avtomobil…

Frizer je res poklic za kralje in dvorjane ne pa kmetice…

Haha

Najlepšafrizuravmestu, 12.05.2024 ob 18:38

Ojoj…. S čim se ve ukvarjate…

Jaz si podaljšujem lase s 150 kom balayage blonde ruskimi lasmi dolžine 60 cm.

Na 6 mesecev pri frizerju pustim točno 955€.

Ne bom niti omenjala zneska za vrhunsko kozmetiko ter vmesne nege.

Joooj, naj se frizerji čimbolj specializirajo ter ustvarijo svoje niše v katerih izstopajo.

Odlična pričeska mi je bolj pomembna kot avtomobil…

Frizer je res poklic za kralje in dvorjane ne pa kmetice…

Nisem vedela, da so take cene. Moji naravni lasje so lepi. Začela pa sem sivet in razmišljam o barvanju.Mi je pa grozno za videt narastek, skrepane lase, umazane lase.  Denar mora krožit. 😁Zame to ni. Za nekatere pa.Moj TRR tega ne bi prenesel.😂

60 eur na 6 tednov. Dam brez problema, ker drugje ne trošim kaj dosti na sebi.

Čez 2 leti leta boš plešasta zaradi teže teh podaljškov, ker ti bo pocukalo in uničilo tvoje lase  zaradi uničevanja pritrjevanja, sploh če so keratisnki podaljški, an individualne čepke – če spo pa “tape” podaljški pa še toliko prej.

Kupi si raje clip on podaljške.

Alaria, 12.05.2024 ob 19:04

Čez 2 leti leta boš plešasta zaradi teže teh podaljškov, ker ti bo pocukalo in uničilo tvoje lase  zaradi uničevanja pritrjevanja, sploh če so keratisnki podaljški, an individualne čepke – če spo pa “tape” podaljški pa še toliko prej.

Kupi si raje clip on podaljške.

@najlepšafrizuravmestu

Dobronamerni nasvet, ker izjemno dobro poznam  tudi sceno lasnih podalškov od leta 2004 dalje.

Vprašaj  npr. Špelo Grošelj, zakaj je šla dol s keratin in tape-on podaljškov 🙂

Verjami, da se opazi, ko se same barvate in striženje,čeprav sama sebi izgledaš vrhunsko, vsi za tabo pa to opazimo…moja sodelavka pravi kako je super, ko hodi nekam izven lj striženje+barvanje 30eur, lasje pa grozni in skrepani, oblika nikaka. Izgleda kot oguljen cucek, ampak poglej, važno ji je, da je dobila ceneje.

Ljubljana striženje in narastek brez toniranja, masaž in vsega napisanega 90eur. Pa se mi zdi dobra cena za kar dobim.

Joj, 12.05.2024 ob 19:13

Verjami, da se opazi, ko se same barvate in striženje,čeprav sama sebi izgledaš vrhunsko, vsi za tabo pa to opazimo…moja sodelavka pravi kako je super, ko hodi nekam izven lj striženje+barvanje 30eur, lasje pa grozni in skrepani, oblika nikaka. Izgleda kot oguljen cucek, ampak poglej, važno ji je, da je dobila ceneje.

Ljubljana striženje in narastek brez toniranja, masaž in vsega napisanega 90eur. Pa se mi zdi dobra cena za kar dobim.

Če si namenila meni – pri meni nihče ne opazi, da se barvam sama doma.

Nisem vedela, da samo v Ljubljani to obvladajo..

Lasne podaljške nosim 10 let in moji naravni lasje so do ramen.

Odstranjuje jih popolnoma brez poškodb in tedenskega sušenja ter oblikovanja v salonu sploh nisem omenila.

Moji čepki so ultra lahki 0,8g na kom. Ker sem visoka 177cm in ker rada nosim valovite pričeske je dolžina 60 cm v mojem primeru ravno pravšnja…

Moja lasna podaljšava je HIGH END in ker imam lase  že naravno goste so čepki popolnoma neopazni.

Ne vem, še nikoli nisem svoji frizerki pokazala frizure od Špele Grošelj… to ni moj nivo …

Ker se poslovno gibljem v industriji kjer je zunanji videz preveč pomemben je letni znesek za mojo pričesko drobiž….

Malce si preberi o ruskih laseh za podaljševanje las. Blond odtenki so v osnovi barvani premium blond lasje.

Moja pamet in frizura je glavni adut pri poslu. Oblačim se izjemno diskretno, vedno zaprta do vratu…

Ko se gre za frizuro sem pa netolerantna!

Moja krona, moj as v rokavu!

najlepšafrizuravmestu, 12.05.2024 ob 19:39

Lasne podaljške nosim 10 let in moji naravni lasje so do ramen.

Odstranjuje jih popolnoma brez poškodb in tedenskega sušenja ter oblikovanja v salonu sploh nisem omenila.

Moji čepki so ultra lahki 0,8g na kom. Ker sem visoka 177cm in ker rada nosim valovite pričeske je dolžina 60 cm v mojem primeru ravno pravšnja…

Moja lasna podaljšava je HIGH END in ker imam lase  že naravno goste so čepki popolnoma neopazni.

Ne vem, še nikoli nisem svoji frizerki pokazala frizure od Špele Grošelj… to ni moj nivo …

Ker se poslovno gibljem v industriji kjer je zunanji videz preveč pomemben je letni znesek za mojo pričesko drobiž….

Malce si preberi o ruskih laseh za podaljševanje las. Blond odtenki so v osnovi barvani premium blond lasje.

Moja pamet in frizura je glavni adut pri poslu. Oblačim se izjemno diskretno, vedno zaprta do vratu…

Ko se gre za frizuro sem pa netolerantna!

Moja krona, moj as v rokavu!

ZI

Si že rodila sicer?

Me veseli, da si dvigujeđ samozavest s temi podaljški, samo verjetno pa se zavedš, da je življenska doba lasu nelje 7-10 let; in taka teža 150  individualnih podaljškov je

Ne pametujem ti, samo poznam primere, ko so ženkskam nenormalno izpadli lastni lasje v roku 6ih mesecev po 5-10ih letih uporabe keratinskih lasnih podaljškov. Z Great Lenghts, ki je že več lpt 25 let  vodilna znamka keratisskih lasnih podaljškov 🙂

Ne pametrujem ti, da ne bo pomote, da ne bo obtoževanja spet, da se vtikam –  samo podajam ti informacije vsaj 14ih prijateljic, kolegic in znank, kar te lahko morda čaka. Že po po prvem porodu.

New Report

Close