Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barvanje las – CENA – FRIZER MARIBOR

Barvanje las – CENA – FRIZER MARIBOR

stara tema z spremenjenim datumom in časom 🥱

Takšno barvo las imam: https://www.instagram.com/reel/CpYDxDbAqqb/?igsh=MWU1NzA1bmg3dzhoMg==

Sedaj razumeš zakaj nisem nikoli pokazala slik od Špele…

Ne mi o Great Lengths prosim… Slama indijska precenjena…tempeljski lasje ? Haha 🤢

Od kdaj je indijski las primeren za našo strukturo las?

Prodajajo nam indijski las, ki je na borzi surovin proti ruskemu cheap shit!

Za podaljšavo sem plačala 1500€ in obžalovala ob drugem umivanju.

Mojo osnovni lasje so močni in gosti zato imam 150 kom lahkih vstavkov .

Včasih v obraznem delu mikro 0,40g na kom…

Ko denar ni problem se ti razvije prav poseben okus … Cenim svojo frizerko kot zdravnika!!! 🙏🙏🙏🙏

Odgovor na objavo uporabnika
najlepšafrizuravmestu, 12.05.2024 ob 19:54

Takšno barvo las imam: https://www.instagram.com/reel/CpYDxDbAqqb/?igsh=MWU1NzA1bmg3dzhoMg==

Sedaj razumeš zakaj nisem nikoli pokazala slik od Špele…

Ne mi o Great Lengths prosim… Slama indijska precenjena…tempeljski lasje ? Haha 🤢

Od kdaj je indijski las primeren za našo strukturo las?

Prodajajo nam indijski las, ki je na borzi surovin proti ruskemu cheap shit!

Za podaljšavo sem plačala 1500€ in obžalovala ob drugem umivanju.

Mojo osnovni lasje so močni in gosti zato imam 150 kom lahkih vstavkov .

Včasih v obraznem delu mikro 0,40g na kom…

Ko denar ni problem se ti razvije prav poseben okus … Cenim svojo frizerko kot zdravnika!!! 🙏🙏🙏🙏

Indijski AAA grade las je dosti bolj kvaliteten, ko je pobarvan oz izbeljen na svetlo barvo, kot zakavkaški las tvojih podaljškov.

Great Lenghts  – imela 130 kom. 65 cm podaljškov, 2 leti – vmes 2x narejene nove keratine na konicah na te iste iste podaljške vsakih po 6ih mesecih. Zakon.

Bova vsaka svojega konja hvalili – upravičeno, ti ne zamerim,  samo ne pljuvaj pa po Great Lenghts podaljških.

Denar sploh ni pomemben – pomembna je odlična frizerka,  skilometrino, ki točno ve, v katerem predelu las ti lahko da original dolžino ketatina, na katerih pa polovičko dolžine.

Meni osebno , ko semjih  imela v prvi nosečnosti, je dobesedno teža teh 130 kom potrgala moje lase, na katere so bili pritrjeni.

Pa nikoli sušeno  s fenom, vedno naravno.

Nikoli več keratinov – potem sem imela 3 leta clip on Celebrity Choice ( BeautyWorks) 22-24″ inč dolžine AAA grade podaljške, ( cena  danes cca. 350 EUR za 150 gramski weft),  da sem nazaj pridobila volumen in dolžino.

Nikoli več  keratinskih podaljškov.

Sem dvakrat rodila… super zdravo lasišče imam saj veliko dam na ampule, ki preprečujejo izpadanje las ter pospešujejo keratinizacijo v lasnem mešičku…
Prosim preglej si teksturo las Indijk…

Lahko je AAA+ grade se nikoli me zmore primerjati s premium AAA slovanskim lasom….še posebno otroškimi lasmi ….

Moja frizerka je opravila licenco v St.Stefanu leta 2006 na sedežu G.Lengths in je z razlogom prenehala sodelovati z njimi… precenjeni in pika!

Moja frizerka je strokovnjakinja za podaljševanje las in nima potrebe po promociji ze 10 let…za razliko 90% frizerjev…

Njen salon je za VIP stranke saj jo tako dobro plačujemo, da odlično živi z oskrbo 3-4 strank tedensko…

V mojih krogih dobro vemo kaj je odlično! 👍

Ne moreš verjet. Kaj imajo eni na glavi. Kaj pa v glavi?

Zakaj potrebujete lasne podaljške? ali ni bolje imeti svojih naravno dolgih las? leto dni si ne barvaj svojih las in ti bodo takoj zrastli za 10 cm, pa lep pozdrav.

Biser359, 13.05.2024 ob 12:14

Zakaj potrebujete lasne podaljške? ali ni bolje imeti svojih naravno dolgih las? leto dni si ne barvaj svojih las in ti bodo takoj zrastli za 10 cm, pa lep pozdrav.

ne mešaj hruški in jabolk.

Tista, ki se barva, ne nosi nujno lasnih podaljškov zato, ker bi ji izpadali zaradi barvanja.

Ženske nosijo lasne podaljške zaradi zgotavljanja predvsem volumna, ker imajo slabega svojega, ali pa želene dolžine ( 50+ centimetrov), ki je nikoli ne morejo doseči z lastnimi lasmi, ker jim njeni prej izpadejo- nekaterim lasje rastejo tudi zelo počasi. NIma veze to z barvanjem las neposredno.

Poznam kar nekaj žensk ( sem se gibala v takih krogih tekom let, bodisi iz showbizz industrije, javne osebnosti), ki so nosile in nosijo lasne podaljške zato, ker so se ji tekom naravnega procesa, predvsem pa stresa in hormonskih sprememb, genetike, pa tudi posledica določenih  tudi dednih bolezni  ( npr. alopecija),  ko prezgodaj po 30em začne pretirano izpadanje las,  zdrastično zmanjšal  volumen njihovih lastnih las za več kot polovico -torej  hitro izpadanje, ki ni posledica kemikalij, barv, amšpak genetike, določenih bolezni, ipd…. Naravno izgubimo na dan do 150 let, kar je še normalno. Vsak las pa izpade po nekje 7ih letih od izrasti. In pri nekaterih je to lahko v roku par mesecev, da izgubi še kako tako  le volumen svojih las. Ja, nekaterim ženskam so lasje pomembni bolj.

Drugo pa so mlada dekleta, ki sledijo seveda  današnjim influencerkam, svojim idolom, ki si potem dajejo te podaljške zato, da so enake, kot njihovi idoli, pa da si res dvigujejo svojo še neizdelano samozavest s tem in si tudi iščejo svojega sanjskega moškega na ta atribut, ker se dobro zavedajo, da moški še kako padajo na ženski “atribut” lepih, dolgih, bujnih, negovanih las do tazadnje. Tamladim in samskim ženskam je tudi pripomoček za lovljenje moških, zagotovo. Dolgi lasje so lahko še kako ženstveni,  seveda naravni in lepo negovani so dandanes prava redkost, zato te ženske rade “sfejkajo”  ta izgled in atribut po bližnjici in si dajejo lasne podaljške.

Sicer pa so bili individualni  keratinski lasni podaljški, ki so dejansko najbolj škodljivi zaradi načina pritrjevnja ( beri, lepljena s keratinskimi čepki in t.i. tape metodo lepljenja podaljškov v traku na lastne lase) nekako v ” modi” in must have ( enako, kot za nekatere pač push up modrc )  in pripomoček za doseganje bujnega volumna in dolžine med leti 1990 in 2015. Zdaj je to mimo, ker dejansko na dolgi rok uničijo, lahko še kako pocukjoa lase, sploh to je teža, ko so ti lasje mokri in vleče lasno korenino iz mešička dodatno neprestano zaradi te obtežitve. Redko se najde kakšna, kot avtorica “najlepšafrizuravmestu”, ki trdi in lahko potrdi iz lastnih izkušenj, sploh pa po 10ih letih (!) uporabe, da posledic poškodb nima. – to pomeni, da mora imet svoje lase debele, močne korenine las , na katere ji frizerka s keratinskimi čepki pritrdi te individualne podaljške. Ker ta teža  podaljška neprestano vleče las iz lasnega mešička, saj je dodatno obtežen s podaljškom.  OK, za prehodno obdobje nekje 2eh let, da zrastejo lasje morda  do neke dolžine in volumna, 10 let pa je absolutno tvegana doba, ker to je le konstantna  teža na lastnih laseh.  Ne reklamiram sicer nobenih podaljškov, niti jih ne prodajam, da ne bo pomote,  – ampak podaljški na sponke so v takem primeru najbolj varna in lasem prijazna alternativa, če je že taka nuja za prehodno obdobje,  se pač odstrani jo vsak večer, te s keratini pa imajo gor po 6-8 mesecev neprekinjeno s to težo.

Ja, so bili časi, ko so nekatere frizerke služile s tem, na veliko ( sicer je kar delo – odstranit stare podaljške, oprat, nekatere se še pobarvajo svoje lase potem, pa  namestit nove npr. 150 kosov, je dela za eno frizerko cca 4. -5ur.  Tista, ki si to dela pa sedi na stolu 4+ ure – vse za lepoto 🙂

In ja, cene so bile že takrat take: za 150 kom  dolžine npr. 60 cm  nekoč 600 nemških mark, v času EUR potem med 650 in 700 EUR…  Nabavna cena 150 kosov  za frizerko  brez marže pa  cca. 270 EUR.

Ampak keratinski podaljški  so sedaj “out”. Iz mode, ker so preveč škodljivi na dolgi rok za veliko uporabnic, ki jih uporabljajo več kot 2, 3 leta nepretrgoma, so pa izjeme, kot  avtorica v tej temi, ki jih še nosi.

Lasni podaljški so za posebne priložnosti čisto OK ( npr, razne poroke), pa še to se uporablja sedaj metoda  vstavkov, t. i. weft na sponke  – ker se varno odstrani iz las.

Klasične keratine pa so vedno uporabljale in  uporabljajo ženske, ki dejansko prikrivajo in ne želijo povedat in priznat, da imajo podaljške, se pa hitro vidi, ker se zelo radi ti posamezni keratini delijo na posamezne pramene in izgleda pri nekaterih, kot da imajo “špagete” v glavi – ker to je treba neprestano česat – zato jih ima veliko tudi tisti “tik” in so si z rokami nešrestano v laseh, da si popravljajo, dajejo narazen posamezne “pramene” in češljajo potem še s prsti nonstop to in zakrivajo vidne keratinske  čepke, ko kak vetrič zapihlja in razkrije čepke pri glavi, kar se precej vidi – pri temnolaskam malo manj, kot pri svetlolaskah 🙂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mislim, da imava isto frizerko

Alaria kaj pa drugače počneš v življenju, ko nisi tukaj? Jaz sem zbolela . Mi je dolgčas, med ležanjem  a kavču visim na forumu. Ti pa cele traktate pišeš. Ziher te bodo navajali v učbenikih za frizerje.😉

Čebela_adela, 13.05.2024 ob 12:58

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mislim, da imava isto frizerko

S kom.

🤣😂, 13.05.2024 ob 13:00

Alaria kaj pa drugače počneš v življenju, ko nisi tukaj? Jaz sem zbolela . Mi je dolgčas, med ležanjem  a kavču visim na forumu. Ti pa cele traktate pišeš. Ziher te bodo navajali v učbenikih za frizerje.😉

Only sky is the limit.

Sem po operaciji, pred 14imi dnevi,  v bolniškem staležu in pač malo več kuckam  lahko tudi po MON – dlajši tekst napišem v parih minutkah, ker zmorem…..  Zakaj te  torej toliko moti, da je treba še odebeljeno zapisat? Me stalkaš po večih temah, anonimno?

Alaria, 13.05.2024 ob 13:16

Only sky is the limit.

Sem po operaciji, pred 14imi dnevi,  v bolniškem staležu in pač malo več kuckam  lahko tudi po MON – dlajši tekst napišem v parih minutkah, ker zmorem…..  Zakaj te  torej toliko moti, da je treba še odebeljeno zapisat? Me stalkaš po večih temah, anonimno?

in še nekaj – registrirani uporabniki vidimo, koliko  je trenutno “sodelujočih” na forumu. Od te številke nas je morda manj kot prstov ene roke prijavljenih.

Takih, kot ti, ki anonimno kuckate po temah tudi vse dneve, ‘(ker morda celo morate :), pod večimi  vzdevki pa je morda deset. Da izgleda, da nas je na formu potem vsaj 60 🙂

Torej v čem je razlika? samo v tem, da jaz pošteno pišem na MON vedno kor prijavljena oseba z znanim imenom in se spravljate name zajedljivo neprijavljenčki, ker vam je dolgcajt, ti pa  pišeš kot anonimna  pseba pod večimi vzdevki.

U know the drill  of fair play now…

Zame si anonimna. Pa lepo okrevaj. Grem po čaj, da vzamem zdravilo, da se čimprej pozdravim.🤧

najlepšafrizuravmestu, 12.05.2024 ob 22:12

Sem dvakrat rodila… super zdravo lasišče imam saj veliko dam na ampule, ki preprečujejo izpadanje las ter pospešujejo keratinizacijo v lasnem mešičku…
Prosim preglej si teksturo las Indijk…

Lahko je AAA+ grade se nikoli me zmore primerjati s premium AAA slovanskim lasom….še posebno otroškimi lasmi ….

Moja frizerka je opravila licenco v St.Stefanu leta 2006 na sedežu G.Lengths in je z razlogom prenehala sodelovati z njimi… precenjeni in pika!

Moja frizerka je strokovnjakinja za podaljševanje las in nima potrebe po promociji ze 10 let…za razliko 90% frizerjev…

Njen salon je za VIP stranke saj jo tako dobro plačujemo, da odlično živi z oskrbo 3-4 strank tedensko…

V mojih krogih dobro vemo kaj je odlično! 👍

Si predstavljam, da vas ne naredi v 1 uri? Verjetno dela eno stranko 6-8h? Koliko traja, da ti vse te čopke pripne?

Furs bi moral vzeti pod nadzor frizerke. Te so prvakinje v delu na črno.  Vozi se s premium znamko avtomobila, hodi po domovih in mastno služi,  brez računa seveda. Še delovna sredstva ima zelo borna.

130-140 eur za pramene na obali.

130 e v profilu salonu.

140 e v enem pajzlu od frizeraja.

In oboje je bilo slabo in brez računa.

Hodi katera v Med in Mleko?

Baje cene upravičeno višje…

New Report

Close