Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barvanje las – kaj predlagate?

barvanje las – kaj predlagate?

Stvar je taka, da si barvam lase že kar nekaj let. Barvam pa si jih iz enega samega razloga – ker imam sive.

In barva mi res zelo uničuje lase. rada bi prenehala z barvanjem, pa vseeno ne bi rada bila pri 30 povsem siva.

Ali obstaja kakšna rešitev?
Nekdo mi je predlagal KANO? Bi bilo to bolje za moje lase?

kaj mi predlagate?

Nisem sigurna, da kana sploh prekrije sive lase. Drugače pa predvidevam, da se barvate na blond ali svetlejšo barvo? Taka barva namreč uničuje lase. Poskusite mogoče s kakšnim temnejšim ali odtenkom, kot je vaša naravna barva las.

Lp

Predlagam, da vsaj kupite barvo od KEUNE – Tinta Color pa razvijalec 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, bo manj škodljiva kot ostale znamke, drugače pa tud kaka kvalitetna maska ne bo škodila. Pa dosti redno striženje. Kana bo tudi prijela, edino na sivih laseh bo barva dosti svetlejša, kot na ostalih.

Lp, M.

Obstajajo tudi barve brez (veliko) kemije in so bolj prijazne lasem in lasišču. Kupite jih v večjih prodajajlnah z prehranskimi dodatki in zdravo hrano.

Frizerji uporabljajo še blažji razvijalec od 6 procentov in profesionalne barve so kakovostnejše od tega, kar sicer lahko kupiš za domačo uporabo. Meni se zelo pozna, odkar se barvam pri frizerki.
Kana je pa težka packarija, zamazala si boš banjo, da jo boš komaj zdrgnila, prijelo ti pa ali bo ali pa ne…

Plus tega kana menda precej lomi lase (to info imam od frizerk, sama nisem poskusila).
Kaj čmo, se je pač treba barvat … tudi sama se 🙂

pa barvaj si samo narastek.če nimaš kratkih las,ne cele dolžine.

Uporabljaj barve brez amoniaka – jih je kar nekaj že na tržišču, npr:

http://www.naturavit.net

OPisane imajo na voljo v Nami.

New Report

Close