Barvanje las z najmanj škodljivo blond barvoarvo
A ima katera izkušnje s kakšno blond barvo, ki vsebuje minimalno amonijaka in peroksida, skratka, da najmanj izsuši in uniči las? Barvam se sama, samo narastek na 14 dni in eno barvo imam za 3 krat. Uporabljala sem poly color, zelo smrdi in je agresivna tako, da sem bila še šekasta. Potem sem pričela uporabjat syoss barvo, pepelnato blond, ki sicer nič ne smrdi, a rezultat je isti. Še vedno imam spredaj lase močno izsušene, mrtve, tako da si ne morem narediti neke normalne frizure zaradi uničenih las. Prosim, svetujete mi, s katero bolj prijazno barvo naj zamenjam ti dve barvi? Hvala.
Uporabljam tole
Lepi, naravni blond lasje, lep odtenek, najboljša barva kar sem jih sprobala.
Barvanje na 14 dni je neumnost. Itak, da imas unicene lase.
Barvaj se na 2 meseca, ne na 2 tedna.
Barve pri frizerjih so bolj kakovostne, ce ti je skoda denarja, ti lahko frizer samo barvo namesa in se sama pobarvas doma.
Po barvanju dobra proteinska maska, naslednje pranje pa hidrantna. Uporabljaj tudi olja, naneses na mokre lase.
Prvo pa skarje!
nobena, 20.11.2023 ob 06:11
Barvanje na 14 dni je neumnost. Itak, da imas unicene lase.
Barvaj se na 2 meseca, ne na 2 tedna.
Barve pri frizerjih so bolj kakovostne, ce ti je skoda denarja, ti lahko frizer samo barvo namesa in se sama pobarvas doma.
Po barvanju dobra proteinska maska, naslednje pranje pa hidrantna. Uporabljaj tudi olja, naneses na mokre lase.
Prvo pa skarje!
Meni lasje zelo hitro rastejo. Po 3h tednih imam že dober cm narastka.
Kaj naj čakam, da bo mimo 2 meseca?