Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barvanje las

Barvanje las

Danes sem bila pri frizerju. Imela sem rjav narastek, kakšne 4 cm. Spodaj pa blont lase, ki so bili že razbeljeni. Danes mi je narastek belila, vendar je prišlo ven oranžno. Jutri bom šla nazaj, vendar ne vem kaj naj naredim. Naj se dam pobarvati cela na rjavo? Je to sploh možno? Ali bom prišla ven zelena? Totalno sem razočarana, ker sem menjala že 4 frizerje in mi noben ne zna spraviti las v red.

Pozdravljena,

iz lastnih izkušenj ti predlagam, da če si navezana na svojo blont barvo, se ne prenagliš in pobarvaš na rjavo, saj boš hitro želela spet nazaj ”prešaltat”na blont.
Seveda je izvedljivo, da se pobarvaš na rjavo barvo in si z tem prihraniš nadaljnje težave z barvanjem narastka, ampak opozori frizerko na svoje želje!
Jaz uporabljam aplikacijo SpaMatch za naročanje na frizerja in dobim odlične ponudbe za svoje želje, je brezplačna in deluje zelo hitro.
Veliko sreče ti želim!

Pozdravljena,

iz lastnih izkušenj ti predlagam, da če si navezana na svojo blont barvo, se ne prenagliš in pobarvaš na rjavo, saj boš hitro želela spet nazaj ”prešaltat”na blont.
Seveda je izvedljivo, da se pobarvaš na rjavo barvo in si z tem prihraniš nadaljnje težave z barvanjem narastka, ampak opozori frizerko na svoje želje!
Jaz uporabljam aplikacijo SpaMatch za naročanje na frizerja in dobim odlične ponudbe za svoje želje, je brezplačna in deluje zelo hitro.
Veliko sreče ti želim!

Vidim vsak dan boj uničene lase in kup stran vrženega denarja. Originalna barva bi ti veliko bolje pasala.

New Report

Close