Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barvanje las

Barvanje las

Tiste, ki se same barvate, kako pogosto to delate? A vam uspe pobarvati samo narastek? Meni se vedno že na začetku barvanja popacka vse po celi dolžini, tako da se niti ne trudim preveč in pobarvam vse hkrati, ampak na dolgi rok najbrž ni dobro. A je katera zadovoljna s kakšno bolj naravno barvo, iščem temno rjave odtenke.

Ljudem zelo različno hitro rastejo lasje. Jaz pobarvam narastek po pribl. 4 tednih.

Jaz si pobarvam narastek na mesec in pol. Ne vem, kako ti uspe zapackati? Jaz nanesem samo na narastek in s čopičem razmažem, še nikoli mi ni šla barva tja, kamor nisem želela.

Ma, štorasta sem, saj vem, ampak res mi ne gre. Po prvi preči že, ko pa naslednjič razdelim lase, je pa že problem. Imam rahlo skodrane, pa se kar malo zapletejo. Bom poskusila še s čopičem, zdaj sem barvala z nanašalcem na plastenki, v kateri zmešaš barvo, pač po navodilih. Če ne bo šlo, pa spet barvanje pri frizerju, ampak vsakič tako dolgo traja, pa drago je.

Barvanje narastka brez čopiča je pa težko. Ni čudno, sa ti ne rata.

se kupi v trgovini Kalček.. Imenuje se Tints of Nature. Lepi odtenki in ne peče ob nanosu na lasišče. Barvam samo narastek.

se kupi v trgovini Kalček.. Imenuje se Tints of Nature. Lepi odtenki in ne peče ob nanosu na lasišče. Barvam samo narastek.

A ja še to: z barvo sem zelo zadovoljna, uporabljam jo že več let. Je pa žal kar draga, 17€. Barvala bi se pa lahko na 3 tedne, ko se že vidi narastek, Uspem se kakor kdaj, povprečno 1 x na mesec.

Kupi barve v tubi in posebej razvijalec (6 procentov, ne več). Ta barva pride gostejša in jo z lahkoto nanašaš s čopičem.
Idealno bi bilo, če bi se barvala na štiri tedne, pa mi ne uspe vedno.

Drugače, če ti je škoda las in odvisno od gostote pa od barve, sem jaz nekoč goljufala tako, da sem pobarvala samo prečo in ob čelu (ker nimam krajših res) do uhljev.

Tiste ki si same barvate narastek, pa se kaj pogledate potem, kako je izpadlo, predvsem zadaj? Ker sam se nikakor ne moreš dobro pobarvati, tudi frizerke se ne. Videvam ja take glave po cesti, vse šekaste, posebej ste hecne tiste, ki poleg narastka barvate vse lase. Ne le, da so lasje od vsakomesečnega barvanja skurjeni, ampak je pri temnih odtenkih narastek vedno svetlejši od dolžine, ki postane zelo temna.
Barvati se da tudi doma s pomočjo kakšnega družinskega član, prijateljice ali pa terenska frizerka pride k tebi, ki ti za nekaj eur samo namaže narastek s tvojo ali svojo barvo.

Si vprašala tiste na cesti, če so se same pobarvale, da veš? Jaz se sama, brez čopiča, vedno lepo prime in zgleda.
Frizerju 40€ za barvanje ne mislim plačevat. Kupujem barve brez amoniaka, ki se sicer malo sperejo po določenih pranjih, so pa lasje lepi in sijoči in jih je potrebno barvat na 1 mesec zaradi narastka.

Sem več skurjenih las vidla odit od frizerja, kot iz lastnega doma.

Imam najstniško hči, ki me vsak dan vsaj petkrat pokritizira, kako sem oblečena, kako sem našminkana, kakšne nohte imam, naj se že pobarvam …. še nikoli pa ni rekla, da nisem dobro pobarvana. Verjemi, da bi mi rekla.
In da bi to, kar ti opisuješ, bil skoraj vsakodnevni pojav, se mi tudi ne zdi.

nujno si kupi čopič in se boš lahko sama barvala. barvam se enkrat mesečno, uporabim svetlejše tone, po celi dolžini las se barvam redko, ker se lasje tako izperejo in zgledajo “naravno ” obšlesani.

Sem se barvala doma na 3 tedne, samo narastek. Mi je bilo pa lažje nanašanje s čopičem, vmes sem si lase spenjala.

New Report

Close