Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barvanje las

barvanje las

Zanima me glede barv za lase. Ko enkrat zmešaš skupaj vse sestavine (barvna krema, peroksid itd…)kolk časa lahko tako stoji. Sama bi namreč neko bravo najprej poizkusila samo na pramenu las in potem bi lahko šele po 20 minutah pobarvala po celotnem preostalem lasišču, da bi videla kako bi mi pristajala barva ..mogoče kdo ve?

Hi!

Kolk js vem, moraš to potem takoj uporabit…ampak ne me držat za besedo 😉 Sj piše na tistih navodilih, ki jih dobiš poleg barve, tko da najbolš da tam prebereš.

moraš uporabit takoj… zato ker je v barvi neka snov, ki potem po določenem času izgubi lastnost s katero se barva upije v lase… nekako tako no 🙂

V navodilih ti piše, da zadevo lahko najprej sprobaš na koži( zaradi alergičnih reakcij)-zadevo pustiš nekaj ur ali lahko en dan in potem vidiš, če si mogoče na zadevo alrgična. Iz tega sklepam, da je zmešana zadeva obstojna najmanj 24 ur.

V navodilih piše, da je treba vsebino porabiti, kolikor pač misliš in glede na dolžino las, ostalo pa zavrzi in ne hrani do prihodnjič.

lala

To pa ne vrjamem. Vem da gor pise, da je barvo treba takoj uporabit.

New Report

Close