barvanje lesene ograje
Kak premaz je bil?
Tankoslojni, debeloslojni, UV odporen?
Jaz sem vhodna vrata in podboj, delano pri mizarju, poln les, na katere ob vetru pada tudi dež, nanje sije sonce, dve leti nazaj prebrusila, 2x premaz tankoslojni in 1x isti odtenek debeloslojni UV zaščitni premaz.
Prejšnjič je bilo barvano nekje 15 let pred tem, pa tudi predlani se še ravno ni mudilo.
avtor – sama se ne spoznam… ti pa prilepim tale link, sicer so komentarji že nekaj stari, najdeš pa morebiti kakšno uporabno informacijo zase:
CrazY FroG
Omg. Kaj neb stoplo v neko stavbo, kjer to tržijo in ti bodo s svojim vedenjem pomagali max, nis povedlo ne kok je ograja izpostavljena čemurkol, a veš sonce, dž in ostalo. Nit za ker les gre.. baah.. poštrihaj še 3x zihr je zihr.
A ti resno misliš oziroma verjameš, da trgovec v trgovini to ve?
CrazY FroG
Ni citiralo. Zadn komentar je bil na prvi komentar od sismis, ki pa se je kasneje sama dopolnla dobro je.
Pomagaj Si sam, je kultivator medsebojnoh odnosov, da so pol sosedje še zadovoljni plehko. Ti bom jest naredila zadovoljstvo, da mi ne boš več utrujal (splosno, ne osebno), ampak tud jest tebi ne bom. Ko imam pa vsega zadost, ne źeliš slišati. Pa ljudje drk* v nedogled z xy jest sem ti, a ti ne moreš. Lahko ti povarvam mavrično tvojo človeški notranjost z navrico.
. Prijazno jim je treba povedati al pa na osŕo, da ne boš puščal balkon za drevo, ki je kot o dreku, ki ga puščajo živali. Ja, ne rabim puxat za vami. Čeprav nimam po vaših merilih! Pa še polže imam zaradi nje, ki obožujejo mačje brikete. Ki so za mojega moje živali. Pa je sam xy povedanega, sproti laže, če je ni, pa je. Bz. Sem zašla, pa sem mogla na glas povedati. Nekdo bo prebral in postal morda bolj uvideven Čeprav z drevesom, za jaterim pometam in ni moj
Ostalo imaš nasvet, drugače mojstra.
Anonimen15748292, 07.10.2023 ob 10:37
A ti resno misliš oziroma verjameš, da trgovec v trgovini to ve?
Js iz prakse vem, da eni obvladajo, marsikdo pa ne. Me je lani ena gospa v spektru že zlo v letih s svojim znanjem dejansko očarala, se je vidlo da je s kilometrino in motiviranostjo dejansko razumela stvari. Svetovala je super z vsemi pojasnili in ne po letaku.. pusti se presenetiti. Drži pa tut, da so trgovci plačani, da imajo s takim pristopom kt ga ma avtor malo več potrpljenja. Ne ciljam na hvala prosim, ampak skopost podatkov.
CrazY FroG
Seveda in ta splošen nasvet je zlata vredn, ni važno al bo ograja na severni strani, južni, še mnj al gre za smreko al clo macesn, pokn gor barvno lesno lazuro in ima da pali če je zdenka happy bo tut za joźa dobro!
Pa Res he to. Čeprav tist drk* joč joka, kako je življenje befer. 1
Anonimno 1577, 07.10.2023 ob 11:10
zdravo!ja anonimno,montiral bom 2x prebarvano z sikkensom,da je bojda dalec najboljsa barva za to kar rabim,potem bo mir.je pa barva tud najdrazja.izgleda pa super ne zdi se mi potreba se 1x barvat.pa ni problem barva saj mi je kar nekaj ostalo.
Jaz raje trikrat kot manjkrat. Tudi če prvič izgleda odlično.
CrazY FroG
Js iz prakse vem, da eni obvladajo, marsikdo pa ne. Me je lani ena gospa v spektru že zlo v letih s svojim znanjem dejansko očarala, se je vidlo da je s kilometrino in motiviranostjo dejansko razumela stvari. Svetovala je super z vsemi pojasnili in ne po letaku.. pusti se presenetiti. Drži pa tut, da so trgovci plačani, da imajo s takim pristopom kt ga ma avtor malo več potrpljenja. Ne ciljam na hvala prosim, ampak skopost podatkov.
Jaz pa iz prakse vem, da jih velika večina nima pojma. Izjema so kakšne industrijske trgovine, ki pa so zelo redke
CrazY FroG
Pol te ne razumem, sam deluješ mi prijetno tokrat, tk da se strinjam. Lep dan
Saj Sem rekla, da sem zašla. Ampak, saj me z nasveti nben ne posluša in mirni že vsaj na urgenco z najstniki lasmi in suhim šamponom. Sem prijetna, ne z glih kar čefurjem otrokom hej hej hej. Kit v vojski al kaj.
Pa se pol o šarovincu še pogovarjajo kot o zaščiti naroda
Ko bo usekal in ko bo, noben politik ni orioravljen. Kit ne Holob za krize. Ko ne bo imel več narodnih potovanj z udeležbo.
pet centov pa za Plače ni. Niti tvoje. Razumi ķot želiš. Tudi če ne. Povedala sem v korist vseh vas. Nisem zavezana ničemur, niti volitvam ib odločitvam. To no podobno ni plačani vnaprej kupnine pop master. Pa še lačen si pb menijih.
Kruh je moj spremljevalec.
Imamo kamen na vladi, ki se posipa sama s seboj. Vsa jajca bodo dota naslednji, ki jo volite vi in oni med seboj Holob je glih tko majev, kot je na vseh straneh odpoklica najbolše do sedaj Jovo na novo v manj kot 2 letih? Na, sanacija poteka, pa daj denar, če te kdo ovira. Ne ni Bregant, ti si in tvoji apetiti nedržavljabski. Z nepotrpežljivistjo.
Imamo kamen na vladi, ki se posipa sama s seboj. Vsa jajca bodo dota naslednji, ki jo volite vi in oni med seboj Holob je glih tko majev, kot je na vseh straneh odpoklica najbolše do sedaj Jovo na novo v manj kot 2 letih? Na, sanacija poteka, pa daj denar, če te kdo ovira. Ne ni Bregant, ti si in tvoji apetiti nedržavljabski. Z nepotrpežljivistjo.
Ker ljudje niso zgolj stvar, vlada