Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barvanje obrvi

barvanje obrvi

Imam zelo svetle obrvi, včasih si jih pobarvam pri kozmetičarki kar zdrži cca. slabe 3 tedne. Je pa to kar precej draga zadeva, če bi si jih redno barvala.

Zanima me, kako si jih “mažete” ostale. Ali pri tem uporablčjte svinčnik (kar po pravici povedano meni ni lepo, ker mi deluje umetno) ali je tukaj tudi katera, ki si jih malo “popestri” z maskaro?

tudi jaz imam enak problem in si jih vsak dan potemnim s popolnoma navadno rjavo barvico .

Kupljene barvice za obrvi so mi premastne in izgleda nenaravno , navadne barvice za risanje pa so bolj mehke, pa še dlje zdržijo

izgleda pa popolnoma naravno

lep dan

nelja

Jaz si jih barvam doma z barvo za obrvi in trepalnice. Čisto enostaven postopek.

Živi in pusti živeti

kje pa kupiš to barvo? oz. Mi lahko izdaš ime.

Ali si barvaš tudi trepalnice.,,,če – kako sama….meni jih frizer in peče kot hudič…

Jaz sem si včasih barvala trepalnice in obrvi pri frizerju in me je tudi peklo za znoret. Potem sem pa šla h kozmetičarki in se mi zdi, da je bila zadeva veliko bolj kvalitetna in tudi peklo me ni skoraj nič. Kozmetičarka mi je rekla, da nekateri (da ne bom sedaj “srala” po vseh frizerjih) frizerji ne uporabljajo pravih barv in da ti lahko tako naredijo več škode kot koristi.
Vseeno me pa pri kozmetičarki pride barvanje trepalnic in obrvi 3.000 plus puljenje 1.000, pa se mi zdi kar dosti (pač glede na mojo denarnico).

A se pravi, da z maskaro si jih pa nobena ne potemni? Vprašam zato, ker so obrvi isto dlačice kot trepalnice????

Barvam si tudi trepalnice in nič ne peče. Je pa potrebno malo previdnosti, da barva ne pride v oči. Nekje sem prebrala, da ni prav dobro tega opravila zaupati frizerjem, pač pa kozmetičarkam.

Živi in pusti živeti

Barvo sem kupila v parfumeriji Samantha v Novi Gorici. Prepričana sem, da jo prodajajo vse boljše trgovine s kozmetiko. Imena na pamet na vem (sem v pisarni), lahko pa pogledam in ti v ponedeljek sporočim.

Živi in pusti živeti

Malo opiši prosim, kako to narediš.

prilepiš kakšno vatko okoli vek,,,in ali najprej eno oko in nato drugo,,,ali mižiš,,,kako prosim, prosim!!!!!!!

Sporoči ime barve, ki jo uporabljaš,,,koliko stane in za koliko časa jo imaš..?

hvala!

Poleg barve sem dobila neko paličico s katero nanašam barvo. Najprej jo nanesem na obrvi. Lepo v loku. Kar se spacka obrišem z vatirano palčko. Potem nanesem na zgornje trepalnice enega očesa, počasi z malo barve na palčki. Pazim, da zajamem vse trepalnice. Podobno kot bi jih mazala z maskaro. Potem to naredim na spodnjih trepalnicah. Ponovim na drugem očesu. Na začetku sem si spodaj dala vatko, pa sem ugotovila, da gre lažje če je ne dam. Pustim par minut, obrišem z vato in nato še z odstranjevalcem očesnega makeupa. Namažem s kremico za okoli oči.

Živi in pusti živeti

Super,,,samo še ime barve nam zaupaj,,

A kaj peče…? Mižiš NE! Ker pri frizerju je treba mižat…

Za kolikokrat imaš zadevo,,,a je v tudi in jo shraniš za drugič,,,
namažeš vsak mesec enkrat,,,

1000 x ti hvala!

Barvo za trepalnico in obrvi se dobi v DM. Jaz jo imam za cca 10 x, hranim jo v hladilniku. Nič ne peče. Cena je med 2 in 3.000 sit, se ne spomnim točno. Imajo v črni in rjavi barvi. Če vek ne boste mencale ali jokale, bo barva dalj časa obstojna.

New Report

Close