Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barvanje obrvi

barvanje obrvi

Pozdravljeni!
Glede na to, da se barvam na svetlo in bom letos prešla na čisto svetlo barvo, ne želim imeti temnih obrvi kakršne imam naravne, pač pa rjave (svetle), vendar vseeno opazne. Kako se jih da posvetliti? Obstaja tudi kakšna trajna posvetlitev obrvi, ker pri samem barvanju je baje potrebno hoditi na barvanje na vsakih nekaj tednov (kot recimo pri narastku – cca na mesec dni). Kaj mi priporočate?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Mene pa zanima kako da si jih potemnim? 😀 In sicer sem gledala cenik barv za trepalnice, iskreno, saj lahko kupim že barvo za lase… tok so drage… zakaj to?

Cena je 10€, kar je za nekoga lahko tudi drago.
Taka je pač cena za to storitev, da ti strokovnjak, lepo pravilno pobarva trepalnice, pri čemer potrebuje 15-20 min.!
Sama pa si lahko z barvo tudi zelo razdražite, celo poškodujete , če bi vam šla v oko!
Lahko pa si kupite maskaro in si tako potemnite trepalnice, če vam je to ceneje!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

tudi sama si temnim obrvi, saj imam naravno zelo svetle, lase pa si barvam v črno. Torej, obrvi si lahko pobarvaš sama, z barvo za trepalnice, ki jo kupiš v drogeriji. Ta barva je prilagojena trepalnicam in obrvem, tako da ni nevarnosti da ti izpadejo:-) je pa vsekakor dober trik, da si okrog obrvi pred barvanjem namažeš s kremo (ne obrvi, samo okrog), tako, da po barvanju nimaš problemov z madeži no koži.

New Report

Close