Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barvanje radiatorjev – razdelilniki stroškov

barvanje radiatorjev – razdelilniki stroškov

pozdrav

a imam kdo izkušnje ko damo barvat radiatorje, ali je potrebno odvijačiti razdelilnike stroškov npr
v vecstanovanjskih stavbah v blokih ??

Treba ni, fajn pa je, drugače ne bo mogel tam poštrihat.

Šinila mi je ideja: torej če jih snameš ko pleskaš, jih potem šele sredi kurilne sezone gor daš, pa noben ne ve. Evo takoj balkanska posla.Sej se nekak izravna skozi sezono, al ne. hahahahaha

boš plačal maksimalen pavšal, oz. ko boš dobil položnico jih boš hitro in to zelo hitro namontiral nazaj

Mi smo imeli celo zimi zaprt radiator. So nas dvakrat prisli prekontrolirat in ga vmes tudi zamenjali, ce slucajno ne bi delal.

Jaz se s tem ne bi igrala.

Je pa premontaza plačljiva, da ne bo kdo mislis, da to pridejo in naredijo brezplačno.

Ne štekaš pointa, da se, da.Saj ne rečem da bo celo kurilno sezono. Ne se bat.hahahahaha. Zakaj bi pavšal saj bi delali pol sezone.In če imaš zaprte – v čem je razlika. Recimo da ne živiš cel cajt tam. Radiatorji zaprti, kaj pa takrat. Retorično vprašanje, ker takoj zagrabite zadeve smrtno resno.Ko se človek heca!Torej imaš vikendaško stanovanje, radiatorje zaprte – plačaš pavšal!? Vprašam , razloži mi.Mislim da ne, če so števci za kontrolo porabe?!

mene zanima al jih je treba barvat ne da bi se šli kaka ciganska posla !

A je teba kdo kaj vprašal mogoče, mislim da si dobila odgovor. Torej…. jaz ga na pametovanje ene nisem….. torej.

Pa misliš da te bo kaj grel tisti čas, ko bo odmontiran? hahaha

Sej itak tako al tako ne rabim da greje, ampak odgovora na vprašanje kako vikendaši to naredijo, pa pri vsej pameti ni,nini! A ne !? Muca papala pamet, jezik pa ne.

Delilnikov ni dobro snemati z radiatorjev na lastno pest, ker se poseg zabeleži v odčitku, lahko pa se celo trajno izklopijo in bo treba kupiti nove.

Pokličite podjetje, ki vam je namestilo delilnike, da jih snamejo in po barvanju vrnejo. Mogoče bo treba v delilnik vpisati tudi nov obračunski faktor, saj se zaradi dodatne plasti barve nekoliko spremeni prenos toplote z radiatorja na delilnik.

New Report

Close