Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style barvanje sivih las

barvanje sivih las

zivjo!

zanima me ali po vaših izkušnjah katera barva kupljena v drogeriji 100% prekriva sive lase

lp

Moja mami si kupi barvo v drogeriji potem pa jo frizerka nanese, samo brez dodatkov. Tudi sama se je že barvala in zmeraj ji je prekrilo sive lase. Samo pazi, da si jo dobro in čisto do lasišča naneseš!
LP

Ja jih. Ne vem katera znamka , vendar je veliko reklam prav za prekrivanje sivih las.
Vendar pazi, če nisi vešča v barvanju naj to opravi frizer. Kajti barvati ni kar tako, če želiš ti pravo barvo, moraš znati opazovati lase in ko prepoznaš da je to to, se opereš in ugotoviš da si krasen. če pa se držiš navodil in pustiš gor toliko časa kot piše, te lahko marsikaj preseneti. ljudje imamo različne lasje in na vsakem deluje drugače. Svetujem ti , da naj prvič to opravi frizerka, ti jo budno spremljaj in potem pa če si količkaj spretna boš lahko to delal sama.

JAZ UPORABLJAM L’OREAL EXCELLENCE. PREKRIJE SIVE LASE.
V DROGERIJI SI POMAGAJ Z BARVNIMI KARTAMI. PAZI LE PRI SVETLEJŠIH ODTENKIH. NEKATERE FIRME SICER REKLAMIRAJO 100 % PREKRIVANJE SIVIH LAS, PRI SVETLEJŠIH ODTENKIH PA JE NATO V BARVNIH KARTAH OPOZORILO, DA NE PREKRIVA SIVE LASE OZ. DA NE PRIPOROČAJO PRI VEČJEMU DELEŽU SIVIH LAS.
VZEMI SI ČAS, IN SI V KAKEM DM PREŠTUDIRAJ KARTE. TAKO SEM STORILA JAZ, IN VZELA EXCELLENCE.

LP

Zdravo!
Meni je to uspelo z barvo Keune res dobro pokriti vse sive lase (uporabljam barvo št 8+, napr.lešnik izgled).
Veliko sreče!

New Report

Close