Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek barvanje trepalnic doma

barvanje trepalnic doma

Si katera barva trepalnice doma in kako? Imam barvo in razvijalec, zdaj pa rabim še …??? S čim nanašate barvo in kako preprečite, da bi šla v oči? Hvala hvala.

Kaj si barvaš??????

za ušesa. Katero barvo za trepalnice pa kupuješ in kje?

Jaz si jih pobarvam samo preden gremo na morje in sicer kar z eno staro očiščeno metlico od maskare.

Živi in pusti živeti

Nabavila sem Refectocil v Tuš Drogeriji.

Pa ti gre kaj v oči? Si kar ne upam začet 🙂

Kakšno barvo pa uporabljate za barvanje obrvi?

A je za barvanje trepalnic posebna barva? So mi enkrat razlagali, da to delajo frizerke, pa sem mislila, da kar z barvo za lase.
Ker sem pri frizerki ravno bila (in jo seveda pozabila vprašat), mene tudi zanima, kako si to same zrihtate. Se mi ne da kar naprej pacat z maskaro…

Namensko barvo za trepalnice prodajajo v industrijski trgovini Ilirije na Tržaški. Najboljša je stara krtačka in mirna roka.

tud če pride mal v oči ni krize..mal peče,
ni pa škodljiv..to je ista barva za trpalnice in za obrvi…

če nimaš kake stare maskare, pol pa daj očisti to, skatero se mažeš…
fejst z wc papirjem, pola pa lahk še pod vodo, pa mal mila da razmasti..
no pol pa pomoč v barvo oz namaž gor barvo, in se začni kot bi se mazala….
okoli oči si daj mastno kremo bolj na debel…da ne boš čist črna…ozboš amapk bošđlo čist komot dol…

Samo v navodilih je tista barva nanešena tako na debelo … V resnici ni treba? Koliko časa pustiš barvo gor?

Aja, še eno vprašanje. Razvijalca slučajno niso imeli. Lahko dam tudi drugega, tistega za barvo za lase? Šestprocentnega?

za razvijalc ne vem..dej raj poklič recimo v kako drogerijo…

drugač pa ne , ne rabiš na debel, niti se ne rabiš bat, ker, če se ti bo zdel premal črn boš pa drugič dalj pustila gor..
jaz imam ene 15min gor….
sam ne zdej mislit, da boš mela ful črne pa to…bo pa lepš kot brez…

Men so v salonu pod spodnjo veko položili navlaženo “lunco” (tak papirček, se kupi). Potem pa je s palčko, ki je priložena barvi, nanesli barvo zmešano z razvijalcem. Pri tem sem mela oči zaprte, dokler ni odstranila barve.
Razvijalec za trepalnice in obrvi je 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, zato ga ne sračkat s tistim za lase.

kakšno barvo pa vzamete, sicer uporabljam črno maskaro, a tudi črno barvo ali raje temno rjavo, da ne bo preveč šok?
Pa a to tudi podaljša, odebeli trepalnice?
Torej hkrati trepalnice in obrvi?
lahko kaj škodi trepalnicam, se pojavi kakšno izpadanje?
koliko časa drži, a se izpira z vodo?
po vrhu lahko še z maskaro mažem, če je premajhen efekt?

New Report

Close