Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Barvasti kandidati za predsednika

Barvasti kandidati za predsednika

Ali mislite, da bi se morali bodoči predsedniki distancirati od svojih strank, ker predsednik naj ne bi bil strankarsko obarvan?

Boste na predsedniških volitvah volili “predsednika” ali “stranko”?

Vsekakor predsednika, tole s strankami in podporo je meni “čist mem”. Name kvečjemu deluje odbijajoče.

Predsednika.

od kod ti pa ta ideja, da predsednik naj ne bi bil strankarsko pripaden?
predsednik je vedno nekdo, ki se ukvarja s politiko, en naturščik niti ne pride zraven, ker ga ne pozna dovolj ljudi. če pripada določeni stranki vsaj veš, v katero smer bo veter pihal in kaj lahko od njega pričakuješ.

tole z neodvisnimi kandidati je pa itak ponavadi farsa, ker se vedno ve, kdo stoji zadaj. običajno, v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} so to stranke.

ko se je pa Kučan distanciral od stranke ob kandidaturi, pa je bil to itak samo manever za pridobivanje političnih točk.

Meni je ljubše, da se kandidat jasno opredeli, h kateri politični opciji pripada, ne pa da nekaj muti. Saj na koncu itak voliš človeka, ne pa stranko.

Točno tako. Se podpišem pod to.

Tako je . Predsednik je politična funkcija. Izvoljen je zaradi svoje politične opredeljenosti in karizme , ki jo izžareva. Dejanji JD in MK je bilo čisto farbanje folka.

Predvsem sem vesel, da bomo končno dobili normalnega predsednika.Ali bo to Turk, Gaspari ali Peterle mi jev bistvu vseeno.

Do zdaj smo imeli katastrofo, najprej partijskega apartčika, potem pa new-age Dalajlamo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Predsednik naj bi bil nekdo ki ima jaj** reči “bobu Bob” (kaj pa Jankovič?).

Ne, imaš popolnoma napačno predstavo.

Za predsednika je važno, da se lepo obnaša,zna jezike in da je dovolj omikan, da nam ne dela sramote.

Janković je župan Ljubljane, če si pozabil.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sploh ne bom volila.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

heh, mislim da bi bil edini kandidat naturščik, ki bi zmogel zmagat brez strankarske podpore, zlatko zahovič 🙂

illusion is dellusion

New Report

Close