Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barve za steklo iz Tuša

Barve za steklo iz Tuša

Me zanima, če je že katera kupila barve za steklo, ki jih prodajajo v Tušu? Tiste, na katerih je Winnie The Pooh, dobijo se pa 4 tubice v kompletu.
Ali ste bile z njimi zadovoljne ali mi priporočate raje kakšne druge? S čim se jih odstrani?

Rabila jih bom za okrasitev oken za božič oz. novo leto. Naj pa povem še, da sem totalni začetnik. :)))

Hvala za nasvete in lep pozdrav!

barve so v redu, moji punci sta bile najbolj veseli, da so priložene tudi slikce, ki jih podložijo pod folijo (prav tako priložena prozorna mapa) in je slika potem res krasna.
Te barve – slike, ko se jih naveličaš samo odlepiš iz okna.

Aja, kupila sem dva paketa – ker so res poceni in v enem so bile slike medvedka Puja, v drugem pa racmana Jake, mislim da je racman tam kjer je modra barva, Pu pa kjer jeso oranžne in roza,.
(Torej ne bom imela samo jaz vseh oken porisanih)
klavdija

Tudi jaz sem kupila te barve, pa jih ne znam uporabit. Kaj naj s tisto folijo in kaj s slikami? Kako se to nanese na okno?

Se opavičujem, ampak se mi res ne sanja, kako naj se tega lotim. Že od nekdaj sem totalni antitalent za umetnost. Prosim pomagajte mi, ker moj pikec bi rad risal na okna, jaz pa se tega ne znam lotit.

Hvala vam že vnaprej.

Slike daš pod folijo in z barvami prerišeš na folijo.

Pustiš da se posuši ter sliko “odlepiš” s folije in jo “prilepiš” kamor pač želiš: na okno, ploščice ….

Pazi le, da boš nanašala dovolj barve (otroci tako ponavadi lepo naredijo, mamice smo tiste, ki barve bolj šparamo :-)) ker če je slika pretanka se rada strga.

Ja, so vredu, pa poceni tudi. Mi smo bili s prvo slikico zelo zadovoljni (mami – umetnik:)). Sušijo se malo dolgo (za otroško potrpežljivost), dobro je malo počakati med risanjem obrobe in barvanjem, da se barva malo posuši, če ne se kaj malega tudi zapacka.
Z okna pa tudi jih je lahko spraviti.

Mirno roko pri ustvarjanju.

Če je slika malo večja, si je dobro pomagat s kakšnim ravnilom, če se ti lahko kaj kmalu na kakšnem robu skupaj “zlepi”. Sploh npr. roke, noge ali ušesa, se radi zavihajo nazaj, pol pa ne spraviš in ne spraviš narazen. Jaz pod celo sliko počasi podlagam ravnilo ali kaj podobnega in odstranjujem tako sliko od folije stran.

Najprej hvala za odgovore.

Torej če sem prav razumela, je možno narisati samo tiste slikce, ki so že priložene, al kako? Jaz bi namreč rada na okno narisala Božička, pa kakšno snežinko, sneženega moža itd. A s temi barvami se pa to ne bi dalo?

Lep pozdrav!

Kleopatra, narišeš lahko karkoli ti srce poželi :-))
Pobrskaš malo po spletu kjer je na voljo ogroooooomno sličic. Slike sprintaš ter si jih pripraviš za podlogo. Seveda pa lahko tudi rišeš iz glave, če si kaj talenta :-))

nekaj linkov:

drugače pa, pojdi na googla vtipkaj coloring page ipd … pa ti bo ven vrglo kup strani :-))

Do kdaj pa prodajajo te barve in po koliko so?

hvala

Prodajajo jih non stop. :))) (niso v akciji ali kaj podobnega)
En paket (4 tube oz. flaške) pa stane 299 SIT. So pa paketi v različnih barvnih kombinacijah.

Imajo jih tako v trgovinah Tuš kot tudi v Tuševih drogerijah.

Rossie – najlepša hvala za informacije. Nekaj motivov sem z interneta pobrala že včeraj, teli tvoji linki so pa bombastični! Mislim, da me danes zvečer, ko detece zaspi, dragi ne bo odlepil z računalnika, haha. Zdaj se bom morala prav nazaj držat, da ne bom kar vseh oken porisala. :)))

Kleopatra, bremzaj se, odstranjevanje namreč ni ne tako prijetno in ne tako enostavno kot risanje in popanje gor, na žalost!

barve so pa OK, nekaj smo jih tudi mi nalepili.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Kje v Lj jih imajo (kateri Tus), v Siski jih nimajo vec…

…Ruski car-prejšnja Nama, Štepansko naselje, na Masarykovi, v Murglah-v prejšnji diskont Emona..

Skrbna, sama precej delam s temi barvami, zato ti svetujem, da rišeš na debelo. Jaz najprej sliko narišem s črno, tudi recimo snežaka, potem pa pobarvam naprej. Ampak kot sem rekla, pri barvah ne smeš šparat, pa gre potem tudi slika lepo dol. Ja, pa še to. Če imaš sliko ene pol leta na oknu, pa da še sonce vanjo sije, potem pa res zna bit mal težav.

Pozdravljene!

Jaz sem tudi imela slike več kot pol leta na šipi in ker jih nisem mogla takoj odlepit, sem jih najprej malo pogrelas sušilcem za lase – sem jih otem brez problemov odstranila. Zdaj pa že veselo rišem zimske motive, da jih bom gor nalepla…

LP tina

Iščem naslov za Boziček (elektronik pošsta)

New Report

Close