Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barve za steklo – kje in katere?

Barve za steklo – kje in katere?

Zdravo!

Ker imate mamice s tem že izkušnje (mi bomo delali s temi barvami letos prvič), vas prosim, če mi lahko poveste kje se splača te barve kupovat in če je kakšna razlika v kvaliteti – info. rabim, preden se odpravim po nakupih. Slišala sem, da je treba te barve kar na debelo nanašat. Predvidevam, da se jih porabi kar veliko? Hvala za pomoč!

Lep pozdrav

Mi smo jih kupili nekaj v 199shop-u , nekaj v knjigarni MK(cena znatno višja)
pa je kvaliteta ista.
Važno je le, da najprej naneseš konekturno barvo, malo počakaš da se posuši in pobarvaš na debelo. Mi pustimo sušiti vsaj en dan, še bolje pa
da pustiš dva, sploh če je barva nanešena na debelo.
Pa obilo vesela!

Barve lahko kupiš v vseh trgovinah s hoby programom. Pa tudi v knjigarnah in večjih trgovskuh centrih. Cene so zelo različne, kvaliteta pa ni tako različna. Cene se gibljejo od 199 (že omenjene – kar dobre) do nekako 750.

Iz lastnih izkušenj ti odsvetujem nakup barv Artistick (prodajajo jih v Levčku – je v tubi in ne v steklenički). To pa zato, ker imajo zelo veliko luknjico in se barve dobesedno vlivajo ven. Tako niso primerne za izdelavo podrobnosti. Pa tudi natančen ne moreš biti.

Barve je potrebno nanašati bolj na debelo, ker če jih nanašaš tanko se potem zelo rade trgajo in so izdelki uničeni.

New Report

Close