Barvica za okoli oči
Imate predlog za kakšno dobro barvico za okoli oči? Sedaj uporabljam sivo od Jade,ki pa gre proti koncu in bo treba novo, pa mogoče poskusim kakšno drugo. (…ja, naj bo taka, da hitro pusti sled, se ne razmaže hitro, in da se barvica lahko ošili – se mi tudi pri Jade barvici dogaja, da ko šilim se špice lomijo)
Loreal temno siva – superca! špica se ne lomi in dobro sled pušča.
Zdaj imam Jade expression, črno, sem ful zadovoljna.
Pred to sem ful dolgo uporabljala Manhatnovo (X-act al nekaj takega), ful dobro se je nanašala, ker je ful mastna, ampak jo je blo težko šilit, ker je bla skoz topa- ravno zaradi tega, ker je ful mastna.
Prej sem pa tudi ponavadi zmeraj uporabljala kakšne Manhattnove. Sivo sem imela le enkrat, pa ni nobene koristi od nje, najraje imam črne.
To, da se ti pa pri šiljenju špice lomijo, pa je lahko zato, ker je notri zlomljen špic- da ti je recimo kdaj padla na tla, pa je notri zlomljena in ti tega seveda ne vidiš, pa ti zato potem ne gre šilit. To se je meni enkrat zgodilo, pri eni, sem jo morala potem stran vrečt.
Barvice najlažje ošiliš, če jo daš za nekaj ur v hladilnik, tako da se sredica strdi in se na lomi tako hitro.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.