Barvna pena za lase – ali obstaja?
Z leti so mi lasje posvetlili, pa me zanima ali obstajata kakšen barvni preliv ali pa barvna pena za lase.
To, da se spere, me ne moti, ne bi pa želela las barvati. Torej mislim na kaj takega, kar ti las ne uniči.
Imam svetlejše, rjave lase, naravni prameni, kako bi to izgledalo, če si dam tak preliv, lisasto, enakomerno? Koliko je možno potemniti? Sivih nimam.
Tako DM kot tudi Muller imata barvo z obstojnostjo par pranj, nanasa se direktno iz vrecke/tube na lase, brez peroksida, razvijalca, fiksirja … z vsakim pranjem se je malo izpere, gre popolnoma dol.
Recimo Schwarzkopf Pallete http://www.schwarzkopf.si/sksi/si/home/barva_las/productfinder.html, uradno sicer 6-8 pranj, a zdrzi do popolnega izpiranja malo vec.
meni so odlični prelivi za lase ryana, meni ena vrečka zadostuje za srednje dolge lase. Cena malo manj kot 2€, v tuš drogerijah. Sicer pa mislim, da prelivi niso ravno za sive lase, prav tako ne vse trajno obstojne barve. Pene za lase ti sploh ne priporočam, je bolj blažev žegenj, malo zmočiš las in VSE gre stran. Je bolj mišljeno kot barvni utrjevalec las.