Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barvna pena za lase Kadus

Barvna pena za lase Kadus

Pred leti sem uporabljala barvno peno za lase Kadus ali Kandus. Tako nekako imam v spominu. Barva je bila močna oz. precej izrazita. Ali je katera pozna to ime, kupljena je bila verjetno v Italiji, dala pa mi je je kolegica, ki se je je naveličala. Ona se ničesar več ne spomni o njej. 🙁 Pri nas se dobijo le pene Livia, ki pa niso niti malo primerljive z izrazito barvo.

Ali mi lahko pomagate najti tako peno ali pa kakšno podobno, le da je barva konkretna, močna in izrazita.

Hvala!

res so te barvne pene bolj izrazite,sem probala že razne pa so te najboljše,sicer pa imam salon in jih dobim od potnika,ne vem če se kupijo v prosti prodaji.če je ne boš dobila mi povej barvo pa ti jo vzamem jaz in pošljem po pošti.

Njofra, ti si srček :)))) številke barve žal ne vem, bi prišla do tebe, oglasi se na mail barvnapena@email.si, ker sem potrebna tudi frizerja. 🙂

Ena, poznam znamko Kadus,pena za lase je res dobra tako kot je njofra napisala se dobijo samo pri frizerjih.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

ali se slučajno lahko dobi te barve kadus na netu?? vsaj slikce..?? če ve kdo naj pošlje link.. prosim rabim nujno.. 🙂

New Report

Close