barvni preliv – tudi za…
Prosim, če mi lahko napišete, katere barvne prelive oz. barvo za lase, (ampak ne z oznako 3 (obstojna)) uporabljate, da se vam prekrijejo tudi sivi lasje.
Zanimajo me tiste barve, ki se izpirajo po 24 in več umivanji (ali pa manj), z oznako 2 ali 1.
Zanimajo me vaše izkušnje, katere znamke uporabljate in kje jih kupite. Pa tudi sicer, kako takšne barvane lase negujete, kaj uporabljate za regeneracijo, maske, domače ali kupljene.
Vem, da obstajajo takšni prelivi oz. (netrajne) barve za lase oz. prelivi, saj sem že videla ženske, katerih lasje so bili videti pobarvani, čez nekaj časa, ko sem jih srečala (čez okoli 14 dni do 3 tednov) pa kot da se jim je barva izprala, vidni so bili sivi lasje, vendar brez narastka.
Kje bi lahko dobila to, kar iščem?
Hvala za odgovore.
Mislim, da vsi prelivi do prvega pranja prekrijejo tudi sive lase, kasneje je pa verjetno odvisno od kakovosti las. 24 pranj? Pozabi. To je pri povprečnih ženskah vsaj 12 tednov, toliko pa še ta prava barva ne zdrži na laseh (tudi obstojne barve se namreč sčasoma deloma izperejo).
Tudi pena za lase ti bo obarvala sive lase.
Je pa to za moje pojme slaba rešitev.
Barve Logona (v prahu ali v tubi) prodajajo tudi v bio trgovinah; vsaj v Normi vem, da jih imajo. Naravne barve ima tudi Lush. Je z naravnimi nekaj več packarije, dlje jih je treba imeti na glavi, ampak se splača. Ne sušijo las, barvaš se lahko kolikor pogosto se hočeš, spirajo se malo in enakomerno in zraven ne rabiš nobenih posebnih preparatov.
Jaz kupujem prelive Movida v Millerju.Oznaka 2.http://www.modernakup.si/MOVIDA-barvni-preliv-za-lase-razli{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dni-odtenki_23725
Če katera še išče preliv za prve sive lase, priporočam Martis Respect. Temno rjava je zelo hladen odtenek, ko se spira, beli lasje obdržijo temno sivo barvo ( na začetku so rjavi). Lepo naravno izpade, lasje so lepi, nič izsušeni.
Čokoladna barva da belim lasem svetlejši rjav odtenek, s spiranjem pa postaja rumen, kar na temno rjavih laseh izpade manj naravno, na svetlo rjavih bi bilo pa najbrž lepo.
Kombinacija temno rjave in čokoladne se na kostanjevo rjavih laseh najbolj obnese.
Priporočam.