Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek basica – pijem kot nora in…

basica – pijem kot nora in…

Nekaj časa opažam, da sem napihnjena. Vse kar pojem, me napihne. Uf, groza.

Pa sem se odločila, da si nabavim Basico. Pila sem jo par dni in videla, da kar pomaga, da sem napihnjena manj. No, pa sem se potem odločila, da se malo predoziram in vidim kaj bo dogajalo. Evo, pijem 3 dni kot nora, na blato hodim nekajkrat na dan, imam vetrove ampak čutim, prvič po dooolgem času danes, tretji dan pretiranega pitja nisem niti malo več napeta.

Še nameravam vztrajati, dokler bo prekomerno izločanje blata in dokler bodo vetrovi, ki se zdaj popoldne in proti večeru tretji dan umirjajo.

Ampak na kak način potem to ‘čistost’ obdržati oz. vzdrževati to nenapihnjenost? Kakšna ideja?
S katero hrano npr.

Predvsem hrano, ki na telo deluje bazično.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Katero pa imaš – bi tudi sprobala, pa jih je kar nekaj vrst, če se ne motim.

In seveda če ni skrivnost, koliko jo uživaš?
Hvala

Zanima me ali piješ Basica Instant ali vroče-hladno?
Me ima da poiskusim tudi jaz, pa ne vem katera je najboljša pri napihnjenosti….

Imam Basica Vital.
Uživam pa jo precej, uf, težko rečem koliko, ampak nekajkrat več od dnevno predpisane količine. Kar po občutku. Ko tole porabim, pa si kupim kapsule, ker mi tale prah malo najeda 🙂

Aja, še to sem pozabila povedati, da si vsak dan nekaj minut masiram trebuh.

Ja, poizkusite. Meni neverjetno pomaga. Nisem pričakovala takega učinka.
Pa saj sploh nič nisem pričakovala, ker sem zgolj eksperimentirala in je kar uspelo.

Večja umetnost bo to potem, ko se vse uredi, tudi prebava, to zadržati.

poglej na forum zdravilstvo…boš našla vse to, kar te zanima in še več

Kupuj Actimel. Ženska iz posiljene TV reklame je že dve leti napihnjena. Zdaj, ko je poskusila Actimel, so vse težave čez noč izginile.

Punce, tudi sama se ikvarjam z napihnjenostjo….nisem še zasledila tega izdelka. Mi lahko prosim svetujete, kje se ga kupi? 1000 x hvala.

Lekarna

New Report

Close