Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Baska krk

Baska krk

Kdaj v baski na krku ni guzve na plazi?

Sem bil enkrat v maju in je bilo vse zapuščeno.

Od jutri naprej, ko gredo deca v šolo.

Odgovor na objavo uporabnika
Martina138, 30.08.2022 ob 20:17

Kdaj v baski na krku ni guzve na plazi?

V predsezoni in po sezoni. Maja in junija skoraj nikogar nikjer. Septembra babice in dedki s kakšnim vnukom. Potem pa vse prazno. Kot večinoma povsod drugje.

A drevesa so že zrasla? Pred desetletji smo se cvrli na soncu, nikjer nobene sence.

Iz Baške se jaz spomnim samo gužve in stalnega vetra. Me ne vidi več. Stara Baška je pa druga zgodba. Čista voda, zavetrje, malo naselje in ni take gužve.

eqf, 31.08.2022 ob 11:03

Iz Baške se jaz spomnim samo gužve in stalnega vetra. Me ne vidi več. Stara Baška je pa druga zgodba. Čista voda, zavetrje, malo naselje in ni take gužve.

Ja, sam nastanitve pa ne dobiš, ker je že vse par let naprej rezervirano.

Tako nekako, mogoče še bolj gosto je bilo, ko smo bili na enodnevnem izletu z barko. Še dobro, da smo bili samo par ur in nato šli dalje.

Stara Baška na otoku Krku - Družinske počitnice kot nalašč za Vas - Valamar  Experience Concierge

Anonimno 3508, 31.08.2022 ob 11:18

Ja, sam nastanitve pa ne dobiš, ker je že vse par let naprej rezervirano.

Tu imam pa srečo, ker ima žlahtnik dol vikend, ki ga zelo malo uporablja, drugim pa noče oddajat 🙂

Septembra je še ogromno ljudi, vendar ni več gužve.

ko sem bil mulc, sva s kolegom šla v baško…., ruzak, par majc, brisača, kopalke in spalno vrečo., pa neki dinarjev.. Noč prespala na plaži.., več al manj lačna, voda mrzla,  bejb za pecat ni bilo, heh.. Se pa spomnim, da so ženske na ulici prodajale baški ovčji dimljen sir… . kako je men tisto dišalo.. Pa se z eno nekako dogovorim, da mi odreže en minimalen košček za neki drobiža… Ej, skor sem dol padel,  tako me je zadelo od dobrega okusa.. Kar na jok mi je šlo, ker nisem imel več denarja.. Vseeno, Krk nam je doqurčil, pa sva šla v Crikvenico, kje je bila situacija bistveno boljša kar se bejb tiče na plaži, itak nama je bil glavni cilj pecanje bejb, žensk, jebeš morje, plavali smo dost v doamči reki.. in bogami, kolega je pol še dve leti bil s tisto, ki jo je zapecal tam, hehe..

V Baški skoraj vedno malo piha. Ko je burja, je tam hudoooo. Voda je tudi precej hladna. Stara Baška je pa raj na zemlji v vseh pogledih. Kdaj je prazna plaža, ne vem. Se na plažah ne zadržujem. Po logiki se bo septembra že kar sprazniko, vsaj po 15.  Odvisno tudi od vremena>

New Report

Close