Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bazen za 11 mesečnika

Bazen za 11 mesečnika

A mogoče kdo ve, kateri bazeni, terme so primerni za 11 mesečnega otroka – po novem letu, za dan ali dva?
A je sploh vredu, da gre tak piko v klorirano vodo??

Mi z našim mulčkom že od vsega začetka hodimo v Hotel Histrion v Bernardin, kjer je v sklopu hotela tudi Aqua park. Voda je morska, bazeni pa so različni, tako da je tudi bazenček, v katerem so najmanjši škratki. Nam je všeč.

Hvala za odgovor. A te lahko še za ceno vprašam; oz. koliko stane karta za odrasle? Pa še to, a greš za cel dan z otrokom pa potem tam kje zaspi al kako?? Sorry, ker kompliciram!:)

mi smo šli s 4-mesečnikom v Žusterno .. za par urc .. z vozičkom .. ko je prišel ven iz vode je bil totalna koma in je v vozičku spal .. men je tam super .. ker ni gužve .. voda relativno čista .. plavalni bazen zame, mali bazen za dojenčka in bazen s toboganom za 6-letnika …

B.

Jaz ti pa predlagam preko agencije Hejj – oziroma Kompas, da se odlocite za vikend paket v Rogaski….

Mi smo bili zdaj in imajo vikende (no, ne novoletnega…) tudi po novem letu, pa tudi Zusterno recimo ce se ne motim… placa eden, gresta dva. polpenzion za dva tam nekje 27.900, mi smo doplacali cel penzion in prisli skozi z 38.000 SIT… to obicajno ni niti za enega za vikend. Vkljuceno kopanje, savna, fitnes, gimnastika… v glavnem samo za pohvalit. Obozujejo otroke vsi po vrsti, nasega so crkljali od receptorjev, natakarjev, vsi….

Globoko priporocamo:)))))

Tanja

New Report

Close