Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bazeni v slovenskem primorju

bazeni v slovenskem primorju

Koliko kaj poznate toploto notranjih bazenov v slov. primorju?
Išme lokacijo za 1. maj, noseča bom 5 mesecev, prija mi res topla voda. V katerih hotelih veste, da je res dokaj topla?
Ker v Bernardinu mene vedno zebe…zunaja in notri, če ne plavaš dovolj…
Toplo pa mi je bilo na primer v hotelu Svoboda v Strunjanu. Ali veste še za kakšen hotel z (dovolj) toplo vodo?
Na hrvaškem je pa vsepovod mrzla za znoret…(SolUmag, Maestral itd…tp vse šparajo pri toploti…)

Med nosečnostjo ni priporočljiva pretopla voda, samo v opozorilo. Previdnost ni odveč niti zaradi okužb.

Žal ni odgovor na tvoje vprašanje, odločitev je tvoja
lp

Terme Palace, mislim, da je 31, Bernardin je tudi mene zeblo, terme Place, Portoroz, sem bila lahko tudi več ur v vodi, pa me ni zeblo.

v nosečnosti ni v redu pretopla voda, ne veš tega?

Palace in Slovenija.

Poglej si ponudbo agencije Sonček v hotelu Lucija, kopanje je v Grand hotelu Metropol, voda 30, ozračje 32 stopinj. Res super, preverjeno prejšnji teden pa še cena je ugodna.

saj ne govorim o pretopli vodi (termalni ali kaj takega). Kot sem slišala tudi premrzla ni ravno ok, ker lahko sproži krče. Tko, da…Če mene ful trese, ko sem noter, tudi za otroka verjetno ni ok!? Ali kaj?

Hvala punce, za odgovore. Ali katera ve, kakšna je voda v hotelu Salinera?

Salinera je v Ankaranu?? Vem, da je v Ankaranu najtoplejša voda od vseh naokoli, žal pa sta notri le en velik in en otroški bazen.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

V Strunjanu oz. na poti iz Strunjana v Pacug.

Žusterna, samo ne ” morski del” – ta je hladnejši.

Eh, ja, zdaj sem pa jaz zabluzila… Strunjan sem mislila, NE Ankaran. V Strunjanu je res za moje pojme najtoplejša voda, a ne prav zanimivo za otroke.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

New Report

Close