Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BB 6Koprčanov proti 5 iz ostalega sveta

BB 6Koprčanov proti 5 iz ostalega sveta

A je to prav?

Misliš, da so jih dali noter, samo zato ker so Koprčani? Očitno nekaj morajo imeti več, če so jih dali noter.

No,saj nimam nič proti njim,vendar se tudi v ostalih krajih Slovenije najdejo frajerji,a ne?

Koperčani so super, še po italijansko naj se začnejo pogovarjat. Saj to ni proti pravilom.

Ja,vi primorci jih boste razumeli,kaj pa mi ostali:)))))

Danes sem zamudila BB.
Mi lahko kdo pove, kaj je novega.
Ali so že imeli nominacije in kdo je nominiran?
Hvala za informacije.

meni je pa primorska govorica zelo všeč in me zato tudi ne moti, da so vsi iz istega okolišča.

SONJA 4 miha in robi po 3. robi je nominral sonjo in mihata kot tudi jasmnina. miha je sonjo in robija, sonja mihata in robija, suzana robija in sonjo

Škoda, da ni morje do Nanosa.
Potem Primorcev ne bi bilo…

Prav ali ne prav, mene ne moti, grem pa stavit, da bi bilo ogromno hrupa, če bi bilo notri ne vem, 6 Mariborčanov, pa je večje mesto.

Pozabljaš, da ko daš v prostor >2 Mariborčana, jih zgleda takoj 16.

Mogoče pa v preostalih delih Slovenije ni dovolj zanimivih (po mnenju komisije, ki je izbirala tekmovalce) ljudi. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Mater ta suzana je tečan. non stop ji nekaj teži glede tipa. pa kaj bi raba da ji pove da je naloga in da propade vse skupaj in bodo vsi trije drug teden nominirani. Mater je smotana, pa non stop poudarja denar, če en na drugo se spomni na št. 75 kot da nevemo zakaj se gre. mislim da kot da ne bi bila suzana zadovoljna da je hči noter. res je se obnaša butasto na tak način bodo lahko še obe ven leteli. če bo tako govorila bo res letela ven, sedaj bo pomoje pokazala svoj pravi obraz.
non stop ji teži da ni nič znjo, da ona je non stop govorila kako jo pogreša ta pa sedaj nič kot bi igrala.

Matija Gubec napisal:

> Škoda, da ni morje do Nanosa.
> Potem Primorcev ne bi bilo…

Ej, srečni vi!
Če bo konec sveta, boste vi živeli še vsaj 50 let.

za tolko, kolkor ste zaostali!

New Report

Close