BB …
Evo, sem ob eni od prejsnjetedenskih debat rekla, da bom pogledala tale nas veliki BB. In sem zdaj ene 15 minut gledala.
Zdaj mi pa nekaj ni jasno. V cem je stos, da gledas neke neznane ljudi, kaj kuhajo, kako se tusirajo, kako opravljajo… in vse se dohaja v enem prostoru (ok, vecih, pa vseeno enem).
Meni je prav hecno. To je tako, kot so v nekaterih blokih imeli kamero v vhodu in si potem lahko na TV gledal kdo prihaja in kdo odhaja in kaj se dogaja v vhodu – eni so to res gledali.
Tako, punce, ki uzivate ob BB in podobnih sovih, uzivajte se naprej, jaz pa tega ne bom spremljala.
(zdaj grem pa ze 150. danes pogledat, kaj je v hladilniku. Mogoce je pa zdaj kaj novega :-))) )
Kje sem ze rekla, da so tisti, ki to gledajo kreteni?
Meni ne potegne. Ce pa kdo uziva v tem, naj uziva. Glede na to, da se resnicnostni sovi kar vrstijo na nasi TV, imajo ocitno veliko gledanost. In en gledalec manj (jaz) jim nic ne pomeni.
(v mojem hladilniku tudi 151. nic novega, piskote sem pa ze vse pojedla)
a kdo ve zakaj so IZBRISALI včerajšnjo temo o BB, ki sem jo jaz odprla….?????? Obup, vse živo jih moti…
Naj vsaj povedo ZAKAJ!
V glavnem, jaz gledam BB, nimam kartice – le to kar je po TV.
So mi pa vsi brez veze, še posebno: Miha, Jasmina, Tina, Veronika in Jessi….
Kar se tiče moških mi všeč ni noben,….od vseh v hiši mi je še najbolj všeč Suzana, a tudi ona kot zrela oseba im mati – bi jih lahko poterala da tudi drugi kuhajo, ne pa podpirala lenobo praktično vsem….tko da…
Pa vseeno gledam, pa kaj – vseen kaj tule ene mislite!
Bo pa še zanimivo ko bo pomanjkanje, pa dolgčas, pa ko se bodo razcvetele navade in značilnosti posameznikov,,,,
Nina se joče za otrokom, ker ji je hudo, ker ga pogreša. Zakaj je pa šla v BB, je pa po moje, pa sem velika outsiderka kar se tega šova tiče, čisto jasno: zaradi možnosti, da zasluži 75.000 EUR. Za mnogo slovenskih družin je to velik denar. In jaz lahko verjamem, da ima otrok tudi očka, ki zna in je pripravljen skrbeti zanj. A je to tako težko verjeti?
Vse, kar me moti okrog BB, je ta šovinizem, ki se izraža skozi kritike v stilu ‘le kako je mogla zapustiti otroka’. Občutek imam, da takih kritik ne bi bilo, ali pa vsaj ne v takem obsegu, če bi tu šlo za moškega. So pač doma preračunali, da bo tako za družino bolj koristno, kot pa da tičijo skupaj doma in še naprej tolčejo revščino. Morda se vi ali jaz ne bi tako odločili, a vsak se pač odloča po svoje. In zaradi tega ga ni potrebno kar obsojati. No, ampak to je čar resničnostnih šovov, a ne – da opazujemo življenja drugih in jih kritiziramo in si s tem utrjujemo mnenje, kako boljši smo mi.