Najdi forum

BB

Ne se jezit, ampak meni se zdi da nikjer ne vidim teme o BB?

A ni nihče včeraj gledal enourno jadanje Jagode? A se ne bo noben ob to spotaknil? Ali pa ob kaj drugega?

Pa dejte no mal komentirat.

jst gledam bb, sam se mi zdi brezveze karkol pisat sem, ker očitno veliiiki večini ne paše, je pa zanimivo in dokler bo tako bom gledala, glede tistega jagodinega nerganja, pa sam.jaaaaaaaaak, sam mi gre osebno tudi nina že močno na jetra s vojim načinom obrekovanja dan za dnem

mene pa zanima, zakaj ji pravite jagoda.

Mene pa zanima eno: ali je Nina s tem svojim ljubimcem že bila lani ali ga bo šele letos obiskala? Nisem gledala, iz napisanega pa ne znam izluščiti, kaj je rekla.

Jagoda je njeno umetniško ime pri plesu striptiza.

Mene pa zanima, ali še koga moti, da Suzana, ko je v spovednici, gleda gor, dol, levo, desno, samo v kamero ne..? Meni to ni všeč, ker imam občutek, da tudi ko se s kom pogovarja, ga ne gleda v oči, to je pa….res zoprno.

Oktobra ga je spoznala, poleti se bosta pa videla za 3 tedne.

Mogoče veš: a ga pozna samo preko mailov ali sta se že videla??? Ker meni bi bilo čudno, da je nekdo nesmrtno zaljubljen že samo preko interneta, hmmmmmm.

Katera je zdej Jagoda – Jasmina ali Nina? meni ni nič jasno 🙂

Jasmina, striptizeta, njeno umetniško ime.
Meni je včeraj kar fazo ven metalo ko sem slučajno preklopila in gledala njeno izpoved v “Kamri”. Mislim, a je to čist tko o.k. al sem jaz malo za luno?

Pa se lahko potem tip šteje za Nininega ljubimca, če se bosta osebno spoznala šele poleti? Ali sta se že videla, pa sem spregledala? Ker potem to ni ljubimec. Samo namišljeni.
Tale trio opravljivk, hja, so vse zgubile točke, res. Prej sem navijala za Tino, zdaj pa za Suzano.
Robert se mi je čisto priskutil, Miha mi je boljši, kot prej, pa tudi ostali fantje so fejst, Andrej, Stane, Alen…. Ženske vedno zamočimo.
Sonja? A je res tako zoprna? Nimam kartice, ve katera kaj več?

Jagoda je Jasmina umetniško ime za striptizeto. Je pa tudi ful zoprna včeraj sem poslušala njeno takdtiko kar za bruhat. Bi blo fajn da bi šel robi ven potem ostanejo vsi štirje in se med seboj nominirajo in pomoje leti ona prva ven. Če ne bo pa sonja letela ali pa miha. Ker očitno prav načrto izgubljajo ker si mislijo da bo MIha letel v soboto in potem nominirajo še sonjo za kozlat. Prav zoprna je, pa tudi Suzana je včeraj opravljala in gledala kako bi se znebila mihta in sonje. Glede na leta bi bla lohk mal bel pametna.

ma sonja je taka močna osebnost in na trenutke full zajedljiva , jaz je ne maram

Začele so se res grde igre proti Sonji .Tri opravljivke – Tina,Nina in Jasmina so uspele še tipe obrnit proti njej in začeli so grdo gonjo proti njej.
Jasmina in Nina sta dobili idejo, da bi ji zlili stran njeno tabasco omako, ker ona kao ne bi zdržala niti pet dni brez.
Nina se ubada s tem, kdo jo je niminiral, ker ne more poštekat, kako to da je nominirana, če se pa tako angažira pri vseh nalogah.
Alen zabava ljudstvo, Andrej je še vedno priden fantek, Miha nima avtoritete kot narednik , Robi še vedno ukazuje in mečka Jasmino .
Tina skoz bolj kaže svoj obraz – se vidi,da ji manjka cigaret in je tečna,opravljiva.
Suzana se še dobro drži, glede na to , kako je mahnjena na red.
Sonja pa je počasi skužila, da so se vsi obrnili proti njej. Hudič je, ker ima še menstro in je prvo noč jokala, ko so morali spati zunaj in je imela hude bolečine.

Že taktizirajo, kako bi rdeči namerno zgubili v igri (to bodo tako in tako,ker so prešvoh) in si tako omogočili,da bodo drug teden s preglasovanjem lahko nominirali Sonjo. Ne zavedajo pa se, da ima zadnjo besedo ljudstvo in da Sonja lahko zmaga proti komurkoli v rdeči skupini. Tudi njena priljubljenost je ful zrasla – trenutno vodi.Res pa , da ta priljubljenost ni merilo, saj glasujejo v soboto v večini tisti, ki niso kupili kartice.

Izraz babe zelo paše sem. Fantje so mi bistveno, bistveno boljši.
Jasmina je kozica, pubertetnica. Suzana bi bila lahko njena mama, jaz pa tudi. Upam, da mi ne bo treba kdaj gledat takšnih izpadov moje hčere, kriza, res. Pa 10 min tuljenja ob motorjih, beda, no.

ja nas zanima, pa se ne upamo pisat, k pol zmeri eni čes udrihajo

vse ostale teme pa so ok

me ful zanima kaj delajo?
pa tud Jagoda je grozna , samo opravljanje in zahrbtništvo – no sej zato pa gledamo:-)))

je pa fino da je končno BB mal kaznoval unga egocentrika, brihtneža Roberta

ta tip pomoje ne dela nič v življenju , kle so ga pa polna usta – pomoje je brezposelnež ….

Meni osebno sonja ni tako zoprna je pa res da ne spremljam non stop sam bolj zvečer. Jo pa une kure opravljajo kot strela. Ko rabijo čike je pa dobra. sedaj ko je rekla da jim jih ne bo dala je pa spet žleht. pa tabasnko ji bi rade skirle še posebej jasmina. tako da meni se zdi sonja čist uredu. je pa res da ne spremljam non stop kako uro zvečer. in včerja sem glih ko so jasmina, tina in suzana opravljale kako si se nje in mihata znebile.

kakšno kazen mu je pa dal. oz. kaj je razkurlo BB-ja tako močno da mu je dal kazen.

Aja,pa še to – Nina je včeraj nagovarjala gledalce, da če glasujejo zanjo, da se bo sončila zgoraj brez, če glasujejo zanjo. :))))))

Sonja je res mal zajedljiva na momente, ker je zelo samozavestna. Mene to ne moti, ker je od bab v hiši edina, ki ima stvari v glavi pošlihtane.

Jst spremljam BB samo prek TV in včeraj je zgledalo, kot da cel dan samo Sonjo šinfajo!!

Vse punce so se mi prav zasrale, sploh, ker so šle še fante šuntat…

Vem pa tudi, da na TV prikažejo tist kar hočejo, zato povejte tisti, ki mate 24 urni dostop, a je Sonja res taka, kakor jo opisujejo te vaške opravljivke??

Jaz bi na Sonjinem mestu se že zdavnaj sesula in bi sama šla ven, če bi vidla, da me noben ne prenese….

Ja, tistala Jagoda, men se zmeri bolj zdi, da nima svojih dil poštimanih…. Isto Nina in Tina…..

Škoda, pa prav simpatične so mi ble prve dni!

No, povejte, je Sonja res tako bossy, pa dvolična, pa hoče met glavno besedo, pa pametna bit…….??

lp

Jaz samo gledam oddajo ob 8h, pa so se mi Jasmina, Nina in Tina čist zasrale. Sonja je trdna, samozavestna in jim gre v nos. Tolk so dvolične da so res za kozlat.

Ne vem, meni sonja dejansko deluje zlo bossy pa zoprna, verjetno je res težka, ampak takšne gonje si pa prav gotovo ne zasluži. Očitno bojo punce kar hitro pokazale prabi obraz in zdaj se zanimivo gledanje šele začne, ko bodo maske padle 🙂

ja prisodil je minus točke
še premila kazen

ja a ni prepovedano nagovarjat gledalce in kamere, sej je bila že neki kaznovana za to (-5€)

zakaj pa je glas BB enkrat ženska enkrat moški , a ne morjo posnet skoz isti glas – to pa je šlamparija

Ta glas pa gre meni tudi strašno na živce, sploh ker sta dva moška glasova in mislim, da tudi dva ženska.

Meni je ful hecno, ko se oglasi tisti piskavi ženski glasek “govori big brother” :)))))))))))))))))))) Little sister bi blo bolj na mestu ;))))))))))))))))

New Report

Close