Najdi forum

BB

Little sister ::::))))))))))))))))))))))))

Ta je pa dobra:::)))))))))))))))))))

Ja sam s tem je BB zajebal celo skupino ne samo Robija. so fasali kar 9minus točko. tud zaradi suzane to jebilo že v nedeljo zvečer ali je bilo še kaj.

Ja, mene tud to mot. Pa skoz ma tak grd, hladen pogled. Nisem je še vidla da bi se smejala. Mamice imamo tople poglede a ne.

Sonjino obnašanje je posledica odnosa, ki ga ostale kure vseskozi gojijo do nje. Po enem tednu molka, za katerega mi še sedaj ni jasno, kako je zdržala, je naletela na totalno sovražnost. Veronika in Aleš nista zdržala, pa jima ni blo hudega, kako se šele počuti Sonja, ko pride med 13 ljudi, kjer jo tolerira le nekaj ljudi in to po mojem mnenju povsem neupravičeno, zgolj iz zlobe, foušije, …

Ja ampak ne morem pozabit, ko je sonja prišla do suzane in nine in začela ful nesramno težit za takrat, ko še ni smela govorit, da so jedli pico, namesto sveže solate. a ste gledale tisto?

meni najbolj smešno je zdaj, ko nina že dva dni takooooo ugiba kdo ji je stisnil nominacijo in se jezi in repenči in kao, da so vsi iz one skupine svinje, sta pa tudi andrej in stane iz njene skupine dala njej nominacijo, ona pa skoz kokodaka o tem 🙂

:)))) Butasto, ja, mora bit oreng dede, ne pa pišek.

Ja, onadva sta pa lepo tiho.Je prav hecno. Andrej je ena tiha voda, nič se ne usaja, zato pa je tako priljubljen. Stane se pa za svoja leta zelo dobro drži. So ga starši lepo vzgojili, pa temperament mu ne dela težav.

Eh, Nina se ne zaveda, da bo vsakdo kdaj nominiran – na koncu bo itak ostal le še eden, to pa vsekakor ne bo ona!

BB napisal:

> zakaj pa je glas BB enkrat ženska enkrat moški , a ne morjo
> posnet skoz isti glas – to pa je šlamparija

Oddaji bi morali spremeniti naslov………………………….BB & BS……………….samo predlagam…………………….big brother in big sister………
Tudi mene motijo ti ženski ukazi………………ko ženski glas reče:”Govori big brother”……………………kr nekej………………………….in ta vojska, ki se dogaja sedaj…………………..mislim…………………..brez veze…………………in komunikativni so tudi vsi skupaj za en d**k………………………………………..samo ko babe opravljajo, takrat jim jezik teče kot namazan…………….))))))))))))))))))))))

Nina mi je postala, milo rečeno navadna bednica. Zdej pa bo kao vrgla joške ven, pa bo ostala v hiši, japajade.
Una 19 letna potrebnica pa….jao, jao. Me zanima še kaj o Sonji, jst gledam samo ob 8 h zvečer tiste pol urice.

Ali pa 🙂 ahaha , zdaj ko se bo slekla. Reva ne ve, da jo bodo ravno zaradi tega, ker je obljubila gole prsi, gledalci vrgli ven :))))

:))))), ti radovednica, zakaj toliko pik in črtic? Sem tudi jaz radovednica, hihih.

Meni so se včeraj te babnice tako zasrale. Pravzaprav Jagoda mi je out že od začetka, Nina in Tina so mi bile o.k., predvsem Tina. Včeraj pa so pokazale pravi obraz. In to, da se menijo okoli tabasca, pa kaj k so v vrtcu al kaj? Ne vem, no. Ampak jaz bi od vseh najprej poslala Jagodo domov in pa njenega lupčka (pa ne zaradi posteljnih izpadov) ampak zaradi izpadov ki jih imata.

Ma, smrklja je še čisto nezrela :(. Pa tista Nina se pa tudi obnaša tako, kot bi imele šele 19 let :(.

Ja, se strinjam. Poglej si njih, ali pa enega Stanetsa, ki ima tudi komaj 21 let, pa tak fejst dečko.

……….pri tej temi se mi ne da biti natančna, slovnična in medtem, ko razmišljam delam pi………………………………………..stil, pač……………………………kr nekej, tako kot BB…….)))))))))))

Meni bi bilo pa res zanimivo, če bi šla Suzana ven (mi je sicer čisto ok, razen tega, da jaz pri njenih letih ne bi šla v BB) – le kdo bi potem kuhal??

KAj pa andrej? mislite, da je res takoooo prijazen in “neumen” in naiven, ali malo igra? je možno, da ima toliko tolerance in da je tako ok? jaz ga še nisem pogruntala…

tina je pa tudi mene negativno presenetila

Aja, Mihec mi je pa čisto simpatičen, kljub tisti knjižici – vprašanje, koliko fikcije je v njej :)).

Ja miha je tudi meni super. tisto knjigoco si pa jaz mislim da je tudi pop mal napihnil kot vsako reč. ne trdim pa za 100 procentno.

Tina pa kar naenkrat ni več najlepša (Sonja jo šiša s samozavestjo), je pa žalostna postala, pa bi Sonji kar vrat zavila :)).

Po moje malo mamin sinko, z veliko mero tolerance:)))) Je pa fuuuuuul kjutkan, kaj pravite?

Meni Robert deluje prav živčno s tistim svojim žvečenjem :(. Sonja mi je ok – všeč so mi samozavestne ženske. Ne samo samovšečne kot je Tina.

Miha je mal poseben, ampak sploh ni slab dečko.
Knjigica? Mogoče je tolko žensk srečal v življenju, hi hi hi, dojenček, pri teh letih, pol bi jih zamenjal več, kot spodnjic.

Jaz sem predvsem presenečena , da so se tako hitro pokazali v taki luči. Je čisto normalno, da pod takimi pogoji slej ko prej pokažeš tudi negativno plat ampak v taki meri in tako hitro……
Jasmina je boga punca, po moje bo rabila pomoč, ko pride ven, ti njeni izpadi so hudi, se zna še komu kaj zgodit, če bo dolgo noter. Nina pod nivojem, Tina razvajena, čeprav včasih preseneti, Suzana včasih ne ve ali bi bla ona sama ali njena hčerka, Sonja mi ni bila všeč že na začetku, se pa vsaj ni dosti spremenila, Fantje so zaenkrat za odtenek boljši, moja favorita sta Stane in Andrej, potem Miha, Alen je en kekec, Robert pa bi lahko kmalu šel.

New Report

Close