BB
………….ne vem kakšna je Sonja, je nisem še dovolj preučila, vem pa da so ostale “babe” prave kure, opravljive in zahrbtne………..izgleda da se sploh ne zavedajo, da si s takim obnašanjem nabirajo le minus točke pri gledalcih…………..to je tako, kot če prideš v novo službo malo za ostalimi ……………….novincev itak nobeden ne mara…………prav grdo se mi zdi to…………ene imajo prav grd karakter, ki se je pokazal v teh dneh.
No, zanimivo, men je tudi Stane najbolj povšeči. Tak čist fajn dečko se mi zdi.
Miha bi pa mogu mal bolj oster bit, ker ga bo drugač Robi čist pohodu….
Že itak ga ima za najbolj labilno osebo z veliko problemi!
Ne vem, Andreja še nisem zakapirala, se mi zdi, da se nekako ne more vživet med ostale, se mi zdi pa prav prijeten.
Alen je taka maskotica, se pa trudi, no.
Robi mi ne potegne več, se mi zdi, da se ima za višjo raso od ostalih.
Punce pa itak, za enkrat same opravljive kure ( brez zamere do tapravih kur:::)))))))))
lp
Sploh tina me je presenetila, kako nič ne mara kar se hrane tiče, do sedaj vem za meso, jajca, pico, salame, banane… sem kaj spregledala :)))
žal mi je za jessy, saj je bila posebna, ampak precej prijazna in neškodljiva, ter razen tistih opazk glede blondink, zelo uvidevna. Naročili so za 6 jurjev kave in čeprav je sama ne pije, ni nič imela proti… Pač po moje bi s ezdaj izkazalo, da je kar vredu.
JA bugna takole je, če jessy ne bi težila glede blondink in če mihatu ne bi pripisali toliko punc, bi ju vsi drugače jemali! obadva sta si podpisala obsodbo… miha ima srečo, da je še notri, da se izkaže, da je drugačen. je zelo prijazen,ampak kar ne moremo verjeti, da je takšen jebač in ogabnež kao, lahko tudi vredu… ampak se bo pokazala resnica. jessy pa ni imela sreče.
nevemeee napisal:
> KAj pa andrej? mislite, da je res takoooo prijazen in “neumen”
> in naiven, ali malo igra? je možno, da ima toliko tolerance in
> da je tako ok? jaz ga še nisem pogruntala…
>
> tina je pa tudi mene negativno presenetila
….Poznam nekaj slovenskih avstralcev…in lahko ti rečem le to, da so ti ljudje izredno lepo vzgojeni………tam je čisto drugačna mentaliteta ljudi…….Andrej je krasen fant, lepo vzgojen…….in ne bo nikoli rekel ničesar, ne da bi prej premislil……………mislim, da si on zasloži v BB vse pohvale.
nevemeee napisal:
> Sploh tina me je presenetila, kako nič ne mara kar se hrane
> tiče, do sedaj vem za meso, jajca, pico, salame, banane… sem
> kaj spregledala :)))
….Tina mi je bila na začetku najbolj všeč……..potem pa me je zelo zmotil njen karakter…………non stop tudi govori, kako ne mara tega in ima rada to ……….zdi se mi, da govori le o hrani in o cigaretih………………..ne ozira se na želje in potrebe ostalih……………………………in opravljiva je tudi zelo…..