BB
Ma Miha je lepo iskreno povedal, da se je enkrat opekel z eno punco, ki ga je prevarala in da tega on ne počne. Puncam takoj pove kako je stvar … torej, nobene ljubezni, sam sex! In pika! Saj je še mlad in naj se zdivja. Ko bo spoznal ta pravo se bo tako ali tako v trenutku vse spremenilo. :)))
Jessy mi je pa tudi meni žal. Mi je bila všeč.
itak da bo lovila drugega sam upam da jo ne bo noben šlivil. ker je tudi ona ena mona. Si misli da če non stop tisti striptiz pleše in seksa bo zarad tega noter ostala. se pa nezaveda kako je glupa ker tol opravlja da bo kmal še sebe začela. ker ne bo več vedla o kom govori. je pa res da ima sedaj miha mir da ga pusti pri miru sedaj ko je sonja na tapeti. čeprav je včerja rekla da bi grdo govorili o mihatu da bi spoku ven drug teden pa še sonja. je prav nagnusna
nevemeee napisal:
> ja radovednica… se spomnim ko je petkrat poudarila tina: JAJC
> NE RABIMO NAROČVAT, KER JIH NE JEM!
….ja,ja,…………res hudo………..jajc jaz ne jem, ne jem pohanega, zaradi mene jajc ni treba toliko, jajca,jajca,jajca…………kaj pa ostali?….ni niti pomislila na ostale…………halooo………..mogoče bi pa ostali jedli jajca….res je ena navadna egoistična “baba”………
:)))) Ja … tisto sem tut jst crkala od smeha … :))) Še najbolj pa ko sta sedele Sonja in Jagoda vsaka na eni strani Robija in ju je obe objel okol ramen. Jagoda je pa zakuhala in dviglna nos … in ko je Robi rekel: “Oooo … tu se pa neki kuha!” je sam še bolj dviglna nos in užaljeno šla. Mislim … kot da sta skupi že celo večnost … k da bi bil njen fant … si ga popolnoma lasti.
nevemeee napisal:
> haha bugnavilea… si me nasmejala. kot tisto včeraj, ko je
> nina razlagala jasmini : da pač se sonja ful meče okol robija
> in ostalih, da je nina se takoj umaknila, ko je vidla , da je
> robi jasmini všeč… kao se je nina lepotička žrtvovala.
….ne,ne, to bo pomota….res da ima bugi podoben način pisanja…..a ti garantiram da nisem bugnavilea………samo mal pikic sem ji ukradla….)))
bugnavilea napisal:
> Ma meni sta bile že takoj od začetka ta Jasmina (ki jo poznam
> tudi iz motozborov) in Nina čisto mimo (Nina se mi iz dneva v
> dan bolj gnusi) … Robi je pa itak en lolek – bolek. Za svoja
> leta bi lahko mel mal več sivih celic v glavi … Sam verjetno
> so šle vse v ta spodnjo.
>
………..kokr sem Robija videla ……….tudi v ta spodnji glavi ne more imeti kaj dosti celic………………….niso kaj prida migale…..)))))))))