Najdi forum

BB

ja radovednica… se spomnim ko je petkrat poudarila tina: JAJC NE RABIMO NAROČVAT, KER JIH NE JEM!

Ma Miha je lepo iskreno povedal, da se je enkrat opekel z eno punco, ki ga je prevarala in da tega on ne počne. Puncam takoj pove kako je stvar … torej, nobene ljubezni, sam sex! In pika! Saj je še mlad in naj se zdivja. Ko bo spoznal ta pravo se bo tako ali tako v trenutku vse spremenilo. :)))

Jessy mi je pa tudi meni žal. Mi je bila všeč.

itak da bo lovila drugega sam upam da jo ne bo noben šlivil. ker je tudi ona ena mona. Si misli da če non stop tisti striptiz pleše in seksa bo zarad tega noter ostala. se pa nezaveda kako je glupa ker tol opravlja da bo kmal še sebe začela. ker ne bo več vedla o kom govori. je pa res da ima sedaj miha mir da ga pusti pri miru sedaj ko je sonja na tapeti. čeprav je včerja rekla da bi grdo govorili o mihatu da bi spoku ven drug teden pa še sonja. je prav nagnusna

Hitro še kaj napišite, sem firbčna danes, popijem enu kaficu, pa pridem nazaj. Danes sem par uric fraj, kot že ne pomnin kdaj nazadnje.

A ne bi bilo boljše, da gre Jasmina ven, pa da Robi hitro pohopsa katero drugo (kar bi zihr naredu) in bi zunaj gledali Jasmino kako bi pihala in sikala … pa seveda osramočena bi bila do kraja.

haha bugnavilea… si me nasmejala. kot tisto včeraj, ko je nina razlagala jasmini : da pač se sonja ful meče okol robija in ostalih, da je nina se takoj umaknila, ko je vidla , da je robi jasmini všeč… kao se je nina lepotička žrtvovala.

nevemeee napisal:

> ja radovednica… se spomnim ko je petkrat poudarila tina: JAJC
> NE RABIMO NAROČVAT, KER JIH NE JEM!

….ja,ja,…………res hudo………..jajc jaz ne jem, ne jem pohanega, zaradi mene jajc ni treba toliko, jajca,jajca,jajca…………kaj pa ostali?….ni niti pomislila na ostale…………halooo………..mogoče bi pa ostali jedli jajca….res je ena navadna egoistična “baba”………

dobra duša, kaj češ

:)))) Ja … tisto sem tut jst crkala od smeha … :))) Še najbolj pa ko sta sedele Sonja in Jagoda vsaka na eni strani Robija in ju je obe objel okol ramen. Jagoda je pa zakuhala in dviglna nos … in ko je Robi rekel: “Oooo … tu se pa neki kuha!” je sam še bolj dviglna nos in užaljeno šla. Mislim … kot da sta skupi že celo večnost … k da bi bil njen fant … si ga popolnoma lasti.

nevemeee napisal:

> haha bugnavilea… si me nasmejala. kot tisto včeraj, ko je
> nina razlagala jasmini : da pač se sonja ful meče okol robija
> in ostalih, da je nina se takoj umaknila, ko je vidla , da je
> robi jasmini všeč… kao se je nina lepotička žrtvovala.

….ne,ne, to bo pomota….res da ima bugi podoben način pisanja…..a ti garantiram da nisem bugnavilea………samo mal pikic sem ji ukradla….)))

uf je blo čisto nenamerno, nisem gledala nicka, ampak stil pisanja, pa me je zavedlo… soriiii :)))

:))) So naju že prej mal zamešali, ja … :)))) Sam jst imam pa neprimerljivo več smeškov … ;))) :))) hihihi

nevemeee napisal:

> uf je blo čisto nenamerno, nisem gledala nicka, ampak stil
> pisanja, pa me je zavedlo… soriiii :)))

……je že v redu…………….

Sedaj šele vidim, da je tudi bugi tle……………..živjo bugi………..)))))

……………..če dobro pogledaš…..razlika je očitna……)))

Ojla … :)))))))))))))))))))))) SEm mal na volji za čvekat danes … ;))) :)))

Jp … … ti imaš tudi full več pikic … jaz jih ponavadi manj natipkam … ;)))

…………..jest imam pa fuuul dela in še kar čvekam…………..tu gor tako hitro pišejo, da jim sploh več ne sledim.)))) ta tema o BB je pa res hot……………))))))

bugnavilea napisal:

> Jp … … ti imaš tudi full več pikic … jaz jih ponavadi
> manj natipkam … ;)))
>

……………..to bo od tega, ker preveč hitim………..sem furjasta…..))))))))))

Tudi to je opcija:))))))))))))))))))

LOL

bugnavilea napisal:

> Ma meni sta bile že takoj od začetka ta Jasmina (ki jo poznam
> tudi iz motozborov) in Nina čisto mimo (Nina se mi iz dneva v
> dan bolj gnusi) … Robi je pa itak en lolek – bolek. Za svoja
> leta bi lahko mel mal več sivih celic v glavi … Sam verjetno
> so šle vse v ta spodnjo.
>

………..kokr sem Robija videla ……….tudi v ta spodnji glavi ne more imeti kaj dosti celic………………….niso kaj prida migale…..)))))))))

:)))))) No … čeprav … … če te gleda cela Slovenija res ne moreš delat kakih akrobacij … :))))))))))))))))))))))))))))))

Hahaha … a pol se ti prst na pikci ustavi … :)))))))))))))))))))))))))))))))

……….me zanima………….za koga pa boste glasovale ta teden…………………………jaz sem že…………za Nino (oziroma-sem proti njej)

Haha … saj sem kar pričakovala, da bo tako danes, ko so pa včeraj tiste kokoši tolk opravljale … :))))))))))))))))

New Report

Close