Najdi forum

BB

…………………………..ja……………………………..))))))))))))))

Za nbenga … :))) … Jst sam gledam … Da bi pa še Euročke zapravljala za BB … ooo ne … to pa ne … :))))) Rajš prešparam pa si konc mesca kupim majčko z logo od BB … :))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahahahaha

bugnavilea napisal:

> Za nbenga … :))) … Jst sam gledam … Da bi pa še Euročke
> zapravljala za BB … ooo ne … to pa ne … :))))) Rajš
> prešparam pa si konc mesca kupim majčko z logo od BB …
> :))))))))))))))))))))))))))))))))) Hahahahaha
>

……………..jest bi pa 1000 evrčkov rabila……………in zato…….)))))))))))
………..tudi avto je že star……………………..????????????

…………..sedaj pa Robert nekaj pametuje,……….pejte hitro gledat………..

Ma če bi že rabla spudke, bi rajši šla loto igrat … ;))) :))))) (no … sej sudke rabim … … sam lota vseeno ne igram) :)))))))))))))))))

Ne more se sprijaznit,da ni narednik in hoče imet skoz glavno vlogo in noče nehat in pol nasprotna ekipa dobiva točke, ker se ti med sabo ne morejo zment.

…………zdej mi je pa crknla slika…………….še komu???………………

Ha,ha, Mihata kot narednika bodo zamenjali,ker nima dovolj avtoritete.
A gremo stave sklepat, kdo ga bo nadomestil? Jaz pravim,da Sonja.

Tračarka, a big brother je rekel, da ga bodo nadomestili? Robert itak špila šefa že od prvega dne.

…………………bogi Mihec………………….se mi kar smili……………..

Ja, BB. Robi hoče bit šef, ampak upam,da ga ne bodo dali.

zdele sem šele vidla, da so iz ninine skupine prišle kar tri nominacije, alen, andrej in stane, samo tina ji ni stisnala nominacije, ona pa ugiba na glas kateri hinavci oziroma svinje so ji stisnili nominacijo in išče krivce v drugi skupini. Kak jo bo sram, ko bo doma tole gledala.

……………Robija so zamenjali………………….sedaj je narednica…….Sonja………………………..to bo še hec………….)))))))))))))))

Sonja je nova narednica.To bo še pestro, ker ona bo stroga kot hudič in Jasmina bo zihr eksplodirala in upam,da jo vržejo ven.

Ojej, upam, da ne bo Robert narednik. Bogi Mihec, jap.

glasujem za nino (da gre ven)…..opravljivka in škodoželnica je

……………….Stane ima pa rojstni dan……so mu sedaj zapeli……………happy birthday to you………………….hinavci………

no bo sedaj pestro če so zamenjali narednico. SAm jaz bi robija ven vrgla. ker nič ne uboga sam teži in pametuje. je pa bolje da je sonja kot robi vsaj tle so pametno naredili. škoda mihta. lohbi unim trem vsakmu eno pirmazol jim ne bi nič škodlo.

ja jest se s )))) smejim sama seb pa še unim not hahhaha
ja je to bolš

mislim skoz obirajo sonjo, a za čike jo pa skoz fehtarijo.. vsaj naj bojo načelni, če že prijazni niso

Andrej se mi zdi pravi aussie karakter – miren in se ne vtika v druge
tako je dol ( bila par mesecev) vsak drugega sprejme tak kot je in se ne vtika v druge , kakšen mora bit – tako je dol – sprjemajo drugačnost!!!

in pomoje ni navajen na take opravlive auše in sam gleda in ne dojem takih odnosov

stil učenja sprejemanja ljudi imajo čist drgač , kot v SLO – ko smo sami foušlivci..
pa še mal smeha

;-)))))

a ni lep sonček uni morajo bit pa tam zaprti….

kopirano iz drugega foruma:

Evo moje psihološke ocene vsakega posameznika – pa nisem psiholog, sam tisto, kar sem si pridobila iz življenja.

Robi – poln sam sebe, misli, da je rojeni vodja, nespoštljiv do nasprotnega spola, zna šarmirati, drugače pa je blazno plitek, ne prenaša preveč pamtenih in nadrejenih žensk.

Andrej – oun je en avstralski Slovejnc, naiven, pravi mamin sinko, zato se je tudi navezal na Suzano. V njej išče mamo. Rad ima starejše ženske, prav zaradi tega dejstva. Da ga bo mazila i pazila. Neodločen, ne ve se postaviti nase.

Alen – plašen, skuša biti duhovit in zabaven, da bi s tem prikril svoje slabe lastnosti. S svojim obnašanjem želi fascinirati, težko pa funkcionira v družbi, saj je po duši samotar, ne mara se prilagajati (to, kar počne, počne za imidž).

Stane – fant poln testosterona, lepo vzgojen, prikrita avtoriteta, ki bo šele vzplamtela. Je zanesljiv.

Miha – važič, ki samo želi fascinirati druge, v resnici pa je velika cmera, bojazljivec, pusti, da mu drugi ukazujejo, najbolj nesrečen je, če se mora odločati, rad ima, da to počnejo namesto njega drugi.

Tina – prepričana v svojo lepoto in šarm, do nikogar ni odkrita, v resnici je taka mala potuhnjenka, ki si nabira plus točke pri vseh le s tem, da se vsakemu na “način, ki mu odgovarja, riva v rit”, v resnici pa komaj čaka, da lahko koga potunka.

Nina – o njej ne bom izgubljala besed. Afna in avša s pomanjkanjem IQja, ki misli, da je faca, ker v javnosti pere družinsko perilo, želi fascinirati na svoj primitiven način, a ji ne uspeva, zahrbtna, opravljlivka, da ji ni para, svojih slabih latnosti ne vidi, od drugih pa jih in te veličastno poudarja, ko ji ne gre vse kot po maslu. Želi si biti vodja, a je drugi nimajo za mar.

Jagoda – dete s kurjo pamtejo, ki misli, da je boga prijelo za testise, vzgojena tako kot je vzgojenih večina Romov, nima smisla za vrednote, vedno se druži s tistimi, ki tvorijo neko kliko, zato, ker tako kaže svoj odpor do tradicionalnih vrednot. Morala bo odraslti, a žal ji to v BB hiši ne bo uspelo.

Suzana – čistunka, preveč zrela za to štalo, igra se mamo in želi biti pokroviteljska, drugim da vedeti, da niso sposobni in bi brez nje umrli. Zaradi tega si pri stanovalcih nabira minus točke.

leonor napisal:

> kopirano iz drugega foruma:
>
> Evo moje psihološke ocene vsakega posameznika – pa nisem
> psiholog, sam tisto, kar sem si pridobila iz življenja.
>
> Robi – poln sam sebe, misli, da je rojeni vodja, nespoštljiv do
> nasprotnega spola, zna šarmirati, drugače pa je blazno plitek,
> ne prenaša preveč pamtenih in nadrejenih žensk.
>
> Andrej – oun je en avstralski Slovejnc, naiven, pravi mamin
> sinko, zato se je tudi navezal na Suzano. V njej išče mamo. Rad
> ima starejše ženske, prav zaradi tega dejstva. Da ga bo mazila
> i pazila. Neodločen, ne ve se postaviti nase.
>
> Alen – plašen, skuša biti duhovit in zabaven, da bi s tem
> prikril svoje slabe lastnosti. S svojim obnašanjem želi
> fascinirati, težko pa funkcionira v družbi, saj je po duši
> samotar, ne mara se prilagajati (to, kar počne, počne za
> imidž).
>
> Stane – fant poln testosterona, lepo vzgojen, prikrita
> avtoriteta, ki bo šele vzplamtela. Je zanesljiv.
>
> Miha – važič, ki samo želi fascinirati druge, v resnici pa je
> velika cmera, bojazljivec, pusti, da mu drugi ukazujejo,
> najbolj nesrečen je, če se mora odločati, rad ima, da to
> počnejo namesto njega drugi.
>
> Tina – prepričana v svojo lepoto in šarm, do nikogar ni
> odkrita, v resnici je taka mala potuhnjenka, ki si nabira plus
> točke pri vseh le s tem, da se vsakemu na “način, ki mu
> odgovarja, riva v rit”, v resnici pa komaj čaka, da lahko koga
> potunka.
>
> Nina – o njej ne bom izgubljala besed. Afna in avša s
> pomanjkanjem IQja, ki misli, da je faca, ker v javnosti pere
> družinsko perilo, želi fascinirati na svoj primitiven način, a
> ji ne uspeva, zahrbtna, opravljlivka, da ji ni para, svojih
> slabih latnosti ne vidi, od drugih pa jih in te veličastno
> poudarja, ko ji ne gre vse kot po maslu. Želi si biti vodja, a
> je drugi nimajo za mar.
>
> Jagoda – dete s kurjo pamtejo, ki misli, da je boga prijelo za
> testise, vzgojena tako kot je vzgojenih večina Romov, nima
> smisla za vrednote, vedno se druži s tistimi, ki tvorijo neko
> kliko, zato, ker tako kaže svoj odpor do tradicionalnih
> vrednot. Morala bo odraslti, a žal ji to v BB hiši ne bo
> uspelo.
>
> Suzana – čistunka, preveč zrela za to štalo, igra se mamo in
> želi biti pokroviteljska, drugim da vedeti, da niso sposobni in
> bi brez nje umrli. Zaradi tega si pri stanovalcih nabira minus
> točke.

….ko tole berem… se sprašujem………kdo si potemtakem sploh zasluži zmago????……….in ali si jo sploh kdo zasluži???…………………………

zasluži si jo tisti, ki pride do konca.. simpl:)

Po moje si ta trenutek še najbolj zasluži zmago Stane!

New Report

Close