Najdi forum

BB

Kaj pa pravite na blog od ALME ( iz bara): ?

SEX, LJUBIMEC… IN ŠE KAJ?. 2.4.2007 11:11
No, pa sem se le spravila za računalnik in napisala blog. Pravzaprav iskreno rečeno nisem vedela kaj vam napisati, ker se še en teden nazaj ni nič pretresljivega zgodilo. Kot komentatorka pa ocenjujem ljudi na podlagi videnega v hiši BIG BROTHER in naj vam povem da je to zgolj in samo moje mnenje.

Spraševali smo se in čakali: »Kdaj bo, ali sploh bo, kdo bo, s kom bo in kako bo«. Mislim, da smo dobili odgovor kar hitro. Dobili smo prvi sex v hiši BB. Nisem bila v Sloveniji in ko sem se v petek vrnila sem bila kar malo presenečena nad dogodki v hiši BB. Pa ne presenečena zardi sexa ali zaradi tega ker je bila to Jasmina ampak presenečena zaradi tako HITREGA sexa in zaradi kombinacije Jasmina&Robert. Šele drugi teden je bil in že sta hopa, hopa, en po drugem. Kot, da sta bila na ‘suhem’ že lep čas. Zanimivo pa mi je bilo to da je Jasmina v prvem tednu rekla nekaj v tem stilu: »Če sem striptizeta še ne pomeni , da sem kurba«. V drugem tednu pa tako kot sem rekla hopa, hopa… Ne, ne mislim, da so vse striptizete kurbe in tudi za Jasmino ne mislim tega. Kajti kurba pomeni vlačuga oz. prostitutka. Prostitutka oz. vlačuga pa je ženska, ki se poklicno ukvarja s prostitucijo (prodaja svoje spolne usluge ).Vendar pa po tem kaj nam je povedala in kaj nam je pokazala je Jasmina lahka oz. hitra punca. A telo je njeno in odločitev je na njej kaj in kako bo počela z njim!

Včeraj pa me je šokirala tudi mamica Nina. Z možem naj bi se poročila zgolj iz prijateljstva in zaradi otročička, navezala pa naj bi stik z neko novo ljubeznijo… Že na samem začetku, ko je Nina vstopila v hišo BB so bile opazke: » Kaj dela mami v hiši BB, kako lahko pusti triletnega otročička samega…«. Naj vam povem da otrok ni sam! Tako, kot je že Nina rekla ima krasnega očeta, babico in dedka. Sama sem imela le mamo dokler nisem dobila očima pa mi danes nič ne manjka in mislim, da tudi njenemu malčku po treh mesecih brez mame ne bo nič manjkalo ob preostalih ljubečih članih družine. Po vsem tem kar smo izvedeli pa mislim, da je bil Ninin velik razlog za prijavo denar. Saj kot vsaka ženska in kot vsaka skrbna mati bi bila rada neodvisna in bi rada svojega malčka še finančno preskrbela in tu ji jaz dam prav. Kar se tiče njenega zakona pa…če ni ljubezni v zakonu je brez smiselno vztrajat in ravno BB naj bi bila njena odskočna deska. Ko se starša ne ljubita in ne razumeta otrok to čuti in je najbolj izpostavljen temu, je nenehno med dvema ognjema. Še živali rabijo ljubezen in tudi mi. Nina ni slaba mati, še manj pa slaba ženska, če si želi ljubezni!

Hmm…glede na prva dva tedna in na dogajanje v hiši BB lahko pričakujemo še kaj več?
Kdo bo še sexal, Suzana&Andrej, Miha&Sonja…. Kaj bo sedaj ko so grupirani?

To bo še zanimivo, se vidimo
Alma

V bistvu so vse te babe kar mal zafrustrirane. Jaz nisem obsojala Nine kot mame, ki zapusti otroka, sej če ji tko paše. Ampak to njeno obnašanje je tko nezrelo, v stilu srednješolskih debat in nevoščljivosti. Na koncu itak ostane samo eden.

Povedal je, da je tudi on varal, vendar več tega ne počne, odkar je bil prevaran, ker ve, kako to boli.

Je pa tudi meni Jessy žal, čeprav mi je bila sprva zoprna. Ampak še zdaleč ne tako zelo kot so mi postale zoprne Tina, Nina in Jasmina. Na grmado z njimi :))))))))

Mene pa zanima, če bo Jasmina dobila menstro!

New Report

Close